Prosím Vás, ako ste zvládali pracovať s mykozou? Včera som užila prvú tabletku, a v práci idem zdiviet 😭😭😭😭 ako ste to zvládali? Permanentne chodím na wc, a utieram sa mokrým toaletakom, mám chuť sa hodiť na PNku
@ukulela áno áno, veď toto všetko mám naštudované, len ako to zvládnuť v práci? Teraz je to relatívne okej, ale pred 2mi hodinami som išla zdiviet, kolegom vadi,že stále chodím na wc,ale čo mám povedať, že jaaaj sorry mam mykozu? :(
skus si vonkajsie pysky natriet canestenom, ten aspoň troška uľaví kym zaberie tabletka.
Ja by som šla na tu PN-ku
ako som to zvladala? Normalne zvyk musela som. Mala som zivotne obdobie kym som nezmenila gyn te som mala mykozu kazdy mesiac po dobu 2 rokov, zvladla som to praci co som mala robit. Toto je vsak davno prec
kolegom vadi? no ja chodim bezne na wc kazdu hodinu cikat alebo nieco proste viac nevydrzim vadi nevadi ich problem cez menstruaciu chodim aj 10-12x za smenu detto cez mykozu
Anionove vlozky skus k liecbe posobia upokojujuco
@kaktus87 ahoj a máš s tým skúsenosti? Vypísala ťa obvodná na PNku skrz mykozu?
@akinom0077 a ako si sa toho zbavila?
To nie, skúsenosť nemám, ale viem aké je to nepríjemne, tak asi by som skúsila obvodnu alebo gynekológa a nech ti rovno dá aj nejaké lieky
Ircite nie vlhcene obrusky, ked, tak max vodou . Resp. vodu do spreja a po malej tak oplachnut a len jemne osusit. a Ja by som k tbl dala asi aj krem. Nohavicky cista bavlna.