Podarilo sa vam vyliecit chronicku mykozu? Ako sa vam podarilo toho nakoniec zbavit?
Je to síce blbé ale mne odišla mykoza keď som sa rozišla s bývalým. Vtedy hádam každý mesiac a odvtedy ani raz.
Pomôže ti wobenzym na 3 mesiace.. Skus.
Vyšetrenie u imunologa
@ninka99865 napises prosim viac? Brala si lieky na imunitu alebo?
@macekovam a preslo to po az po 3 mesiacoch od uzivania alebo skor?
Skôr to prejde ale treba užívať dla návodu. Ma rozpísané davkovanie
Áno mala som ich asi rok opakovane a vyskúšala som všetko.. potom mi kamoska povedala že jej pomohlo vyšetrenie na Imuno tak som šla. Vyšli mi tam nejaké znížené hodnoty, dali lieky a už sa to nevrátilo 🙂
@kkovacovak co s toho vyplyva? ze on bol nosicom🙂
Bavlnene spodne pradlo( nie tanga), uprava stravy menej cukru a bielej muky, probiotika, oregano a hlavne vysetrenie ci je to ozaj len mykoza a zaklad: zdravy partner
Áno ja tiež odporúčam poslať aj partnera k urolo.. moja gyn hovorila že to je len ženská vec a na Imuno prvá otázka ci bol aj partner.. a nakoniec mu tam vyšli pozitívne nejaké stery a kľudne sme si to mohli podávať navzájom. Oni sa tvária že preboha Urolog ani za svet a po tom vyšetrení povedal že to bolo úplne okej a že bude radšej chodiť aj on preventívne 🙂
@akinom0077 vždy sa pre istotu liečil aj on takže to nemohol opätovne prenášať 🤷♀️ Aj napriek všetkým opatreniam ako aviváž, spodné prádlo, strava atď nič nepomáhalo. Skrátka tam asi bola zlá chémia.
Skus vyplach prevarena voda + soda bikarbona s aplikatorom klasika. Mne pomohlo, poradil mi novy gyn.v tom case.
My s partnerom pouzivame tiez stale ochranu cize od neho to nemam ale aj tak som mu davala masticku pre istotu a nic neviem sa toho zbavit, nepomohol ani immonolog
@kkovacovak partner moze mat mykozu aj v hrdle… stalo sa nam ..
Vysadila som po 10 rokoch antikoncepciu a konecne to preslo, uz mam 15 rokov pokoj, pricom predtym kazdy mesiac mykoza - gynda, cipky, masticky, lieky, svrbenie, palenie... Ak clovek neuziva, moze byt iny problem - vela cukru, nakazeny partner, spolocny uterak, prilis vela negativneho stresu, nebavlnene nohavicky. U mna vsetko zvalovali na imunitu, lebo som alergik (to je najjednoduchsie pre lekara), pritom to bola taka hlupost ako antikoncepcia🙂 (ktora mi okrem ineho vyrovnala vlasy, sposobila priberanie a depresie a kazdodenne uzkosti, hoci som vyskusala rozne a zvlast kvoli akne a nepravidelnej menst.) takze je to len o skusani, co by to mohlo byt u konkretneho cloveka. Za mna osobne najhorsie: antikoncepcia, prilis cukru, sikana v praci a tangace. Odvtedy sa tomu vyhybam. Pomahal mi rosalgin vyplach na skludnenie, gynoflor a pri akutnych problemoch mykomax. Drzim palce. P
Len antimykotika, probiotika, strava. Liecit aj partnera. Pozor na mydla na intim hygienu. Bavlnene nohavicky, ziadne tanga, ani umeliny.