Ako ste vyliečili chronickú mykózu?

17. nov 2021

Podarilo sa vam vyliecit chronicku mykozu? Ako sa vam podarilo toho nakoniec zbavit?

stanulienkat
17. nov 2021

Len antimykotika, probiotika, strava. Liecit aj partnera. Pozor na mydla na intim hygienu. Bavlnene nohavicky, ziadne tanga, ani umeliny.

kkovacovak
17. nov 2021

Je to síce blbé ale mne odišla mykoza keď som sa rozišla s bývalým. Vtedy hádam každý mesiac a odvtedy ani raz.

macekovam
17. nov 2021

Pomôže ti wobenzym na 3 mesiace.. Skus.

ninka99865
17. nov 2021

Vyšetrenie u imunologa

autor
17. nov 2021

@ninka99865 napises prosim viac? Brala si lieky na imunitu alebo?

autor
17. nov 2021

@macekovam a preslo to po az po 3 mesiacoch od uzivania alebo skor?

macekovam
17. nov 2021

Skôr to prejde ale treba užívať dla návodu. Ma rozpísané davkovanie

ninka99865
18. nov 2021

Áno mala som ich asi rok opakovane a vyskúšala som všetko.. potom mi kamoska povedala že jej pomohlo vyšetrenie na Imuno tak som šla. Vyšli mi tam nejaké znížené hodnoty, dali lieky a už sa to nevrátilo 🙂

akinom0077
20. nov 2021

@kkovacovak co s toho vyplyva? ze on bol nosicom🙂

akinom0077
20. nov 2021

Bavlnene spodne pradlo( nie tanga), uprava stravy menej cukru a bielej muky, probiotika, oregano a hlavne vysetrenie ci je to ozaj len mykoza a zaklad: zdravy partner

ninka99865
20. nov 2021

Áno ja tiež odporúčam poslať aj partnera k urolo.. moja gyn hovorila že to je len ženská vec a na Imuno prvá otázka ci bol aj partner.. a nakoniec mu tam vyšli pozitívne nejaké stery a kľudne sme si to mohli podávať navzájom. Oni sa tvária že preboha Urolog ani za svet a po tom vyšetrení povedal že to bolo úplne okej a že bude radšej chodiť aj on preventívne 🙂

kkovacovak
20. nov 2021

@akinom0077 vždy sa pre istotu liečil aj on takže to nemohol opätovne prenášať 🤷‍♀️ Aj napriek všetkým opatreniam ako aviváž, spodné prádlo, strava atď nič nepomáhalo. Skrátka tam asi bola zlá chémia.

dominka11
20. nov 2021

Skus vyplach prevarena voda + soda bikarbona s aplikatorom klasika. Mne pomohlo, poradil mi novy gyn.v tom case.

autor
20. nov 2021

My s partnerom pouzivame tiez stale ochranu cize od neho to nemam ale aj tak som mu davala masticku pre istotu a nic neviem sa toho zbavit, nepomohol ani immonolog

akinom0077
20. nov 2021

@kkovacovak partner moze mat mykozu aj v hrdle… stalo sa nam ..

srnka79
3. feb 2022

Vysadila som po 10 rokoch antikoncepciu a konecne to preslo, uz mam 15 rokov pokoj, pricom predtym kazdy mesiac mykoza - gynda, cipky, masticky, lieky, svrbenie, palenie... Ak clovek neuziva, moze byt iny problem - vela cukru, nakazeny partner, spolocny uterak, prilis vela negativneho stresu, nebavlnene nohavicky. U mna vsetko zvalovali na imunitu, lebo som alergik (to je najjednoduchsie pre lekara), pritom to bola taka hlupost ako antikoncepcia🙂 (ktora mi okrem ineho vyrovnala vlasy, sposobila priberanie a depresie a kazdodenne uzkosti, hoci som vyskusala rozne a zvlast kvoli akne a nepravidelnej menst.) takze je to len o skusani, co by to mohlo byt u konkretneho cloveka. Za mna osobne najhorsie: antikoncepcia, prilis cukru, sikana v praci a tangace. Odvtedy sa tomu vyhybam. Pomahal mi rosalgin vyplach na skludnenie, gynoflor a pri akutnych problemoch mykomax. Drzim palce. P