Dobrý večer idem si pre radu už s nevšimne kýbli určite to každá poznáte keď máte kvasinkovu infekciu no proste ide to na mozog ale ide o to že ja mam kvasinky ako na bežiacom pase v jednom kuse už som mala asi všetky lieky sveta najhorsie je že som teraz v tehu zajtra budem v 11 tt a mam bolesti v pravom boku aj na dotyk keď sa otocim alebo urobím nejaký zlý pohyb štipe ma pri curani no hrôza hrôza svrbenie take že hnuuuuus ale ide to že bývam momentálne v českej republike a hľadám si nového gynekológa našla som jedného a ten ma zoberie až v utorok takze môžem trpieť ďalej bola som na pohotovosti tu v Blave išli sme asi 100 km lebo som mala už bolesti dosť silne a bála som sa o babo kde ma zobrala strašne “milá” mladá doktorka ktorá asi deti nemá a bola strašne “príjemná” keby tam nejsu sestričky asi jej pred odchodom pekne vynadam ale to je jedno mala som vtedy aj dosť silný opuch pošvy a dala mi fluomizin a imazol ani do mna nepozrela poriadne ale ona že to bude nejaká baktéria zajtra mam poslednú tabletku a nepomáha mi to stále pálenie svrbenie bolesti pri čurani už neviem čo prosím vás čo mam robiť aké si mam dať urobiť vyšetrenia a ako sa toho zbavím veď toto neni normálne už
Za odpovede ďakujem
Skús vaginalne tabletky Clotrimazol Al 200 mne to pomohlo, sú tam tri v balení.
Mne pomohli Lactolady, Gynolact apod. probiotiká, pripadne Rosalgin a žehlenie bielizne, umyvat sa iba cistou vodou ziadne sprchace ani tie na intimnu hygienu.
Mne na začiatku tehu pomohli čipky borax glycerol
Ukoncencenie vztahu, pouzivanie Multigynu hned pri nejakom pocite diskomfortu alebo preventivne v rizikovych situacich ( dlhe cestovanie, kupanie...), preventivne doplnene aj Lactofeelom na noc, vnutorne probiotika, obmedzit sladkosti, pouzivat dezinfkeciu so prania, umyvat sa len cistou vodou.
Chod ku lekárovi.. Prelieč sa tým co ti predpise... A Potom... Začni užívať Wobenzym... Na 3 mesiace.. Stojí to 100 eur a pokoj máš 4 roky... Viem co píšem. Užívať treba podľa rozpisu...
Mne pomohla jedna banalna vec a to, ze som prestala spavat v spodnej bielizni, volne pyzamo si radsej vymenim aj kazdy den a este som si prezehlila vsetky nohavicky. Ta vysoka teplota mozno ozaj znicila bakrerie ktore sa v tej bielizni drzia aj po vyprani...ale ozaj to bolo hrozne, mesiac co mesiac, stale sa mi to vracalo, no od vtedy uz mam pokoj 😉
Piješ kávu? Ak áno tak mne najviac pomohlo vymeniť ju za zelený caj
Mne pomohla imunologicka liecba plus uplne vynechanie vsetkwho sladkeho na 3 mesiace. Ciastocne Rosalgin.
Nejesť sladké
Probiotika
Aj nystattin je dobrý, alebo zmerať cukor
Probio dlhodobo aj polroka vkuse. Mala som aj wobenzyn, bol super kym som ho uzivala. Ale tie probio dlhodobo su super, mozem jest sladke na kilá atd. A este mozno velku rolu u nas dokladna hygiena najma u muza, to je pred samotnym stykom cerstvo umyte ruky zuby a intimne miesta, ak je možnosť tak aj po sexe.
za mňa uprava stravy, preventivne Candivac.. A ak je možnosť, doma hlavne chodim bez nohaviciek
Probiotika Probiofix Inum, obmedzit sladke, odkyslit organizmus - drzala som naozaj poctivo "dietu" na odkyslenie organizmu 2 mesiace. A na rychle potlacenie mykozy som mala nejake kvapky atok (mix esenc.olejov) ktore som kvapla na tampon a zaviedla.pomohlo po par dnoch...neviem presne ake, sk by si mala zaujem tak napis, budem hladat v mailoch
Mam tam chybu potom chcela som na začiatku napísať že už si neviem rady klávesnica mi blbne