Ako ste riešili hormonálnu nerovnováhu?

katarina789
4. apr 2024

Mal niekto problem ako to riesil ? Napr uprava stravy alebo nieco podobne aby som nemusela uzivat lieky

hottie23
4. apr 2024
luccija
4. apr 2024

@katarina789 a aký máš problém?nedostávas vôbec, či kratší cyklus?

hopsas
4. apr 2024

@katarina789 ja to aktuálne riešim, dvaja doktori navrhli lieky, dvaja že to mám nechať na prírodu. Tak som si nasadila kvapky od Valoviča, pupalkový olej, upravila stravu, cvičím..ale či to pomáha? Obávam sa že ani veľmi nie

anketkarka
5. apr 2024

@hottie23 pomohol? Po akom dlhom užívaní?

katarina789
autor
5. apr 2024

@hopsas Ako si upravila stravu lebo hľadala som okolo toho veci na internete ale nejak bezúspešne

zuzu_h11
5. apr 2024

Ja mám tiež túto nerovnováhu, mam veľmi nízko hormony. Ženy v prechode maju 120 tie hormony ja mam 40 (brali rozbor z krvi -gynda). Kramy mavam 2 x do mesiaca 8-9 dni . Doktor mi chce nasadit antikoncepciu na zvýsenie hormonov no najprv musim riesit hematologiu aby videl vysledky aku mám zražanlivosť krvi. Lenže najbližší volny termin na hematologiu mam 17.6. takže dovtedy si možem viete co ..... No nasadila som si lieky MACA tak uvidim beriem ich 3 deň cítitm sa lepsie, mam viacej energie. Tie lieky upravuju hormonalny cyklus aj PMS. No uvidime ked ich budem brat dlhsie možno dovtedy sa mi to upraví. Nie som za hormony skor takato alternatíva. Tak len tolko 🙂 môj výlev 🙂

ibatanecnica
5. apr 2024

ja som si objednala tinktúru od jednej pani-bylinkárky. Veľmi dobré výsledky má. Mne pomohli a asi aj iným ženám mnohé jej výrobky, keďže píšu pozitívne recenzie na jej stránku. Ja som sa dala touto cestou. Zatiaľ max. spokojnosť
A začala som cvičiť hormonálnu jogu.

zuzu_h11
5. apr 2024

MACA : Vysoký obsah vitamínov, minerálov a aminokyselín

✅ Prírodné afrodiziakum

✅ Stimuluje hormonálnu rovnováhu u mužov aj žien

✅ Podporuje plodnosť a sexuálnu túžbu

✅ Zmierňuje prejavy menopauzy či predmenštruačného syndrómu

✅ Priaznivý vplyv na prostatu

✅ Zlepšuje fyzickú výkonnosť

✅ Zlepšuje kvalitu pleti, vlasov a nechtov

✅ 100% vegánsky, bez laktózy a lepku

✅ Balenie na cca 80 dní

hopsas
5. apr 2024

@katarina789 jedine čo som našla bolo že viac zelenej zeleniny a bobuľového ovocia. Tak raňajkujem čučoriedky a obedujem brokolicu a šalát. A už mi to lezie aj ušami von.

hopsas
5. apr 2024

@zuzu_h11 prosím ta čo je to za liek máš link nejaký? Toto vidím prvýkrát

hopsas
5. apr 2024

@zuzu_h11 ďakujem ti vyzerá to dobre vyskúšam

zuzu_h11
5. apr 2024

@hopsas ako fakt to asi funguje lebo zvyčajne odpadnem vecer s malym ked lezím pri nom a uspavam ho a teraz je 23.00 a som v pohode nepocitujem unavu ale idem spat a dobre sa mi spi nebudim sa ako zvyčajne. Ale beriem ho kratko zatial. Urcite to ma daco do seba 🙂 som zvedava potom na ti kramy ci to upravy.

zuzu_h11
5. apr 2024

@hopsas možes pozriet aj na inej stranke nemusi prave tuto su aj lieky maca. Kolegyna kupila z gymbeam ale lieky a že tiež dobre su. A menej aj stoja ako prasok. Tak nabuduce kupim tie vyskusam.

lianne7
5. apr 2024

skuste progesteronovy krém ,vitex jahňací a macu ale dezelatinovanu nespôsobuje ťažkosti so žalúdkom

lianne7
5. apr 2024

Ten mozem odporúčať

zuzu_h11
5. apr 2024

@lianne7 myslíš iba prášok maca ?

zuzu_h11
5. apr 2024

@lianne7 a ten krém ako sa používa?

lianne7
5. apr 2024

@zuzu_h11 natieraš vo veľkosti hrášku malé množstvo na tukové časti tela brucho,stehná kľudne môžeš striedať ráno a večer ale sa mi zdá že od toho 14dňa od ms lebo vtedy sa zvyšuje progesteron ak nemáš už ms tak môžeš každý deň
A macu dezelatinovanu to je zbavenú skrobov kúpiš aj v kapsuliach už .

lianne7
5. apr 2024

@zuzu_h11 ten jeden krém mi ostal ak by si chcela skúsiť
ešte je aj vitex jahňací ten momentálne beriem na PMS a mozem povedať že mám viac energie vtedy som vedela skoro prespať celé dni pred ms

zuzu_h11
6. apr 2024

@lianne7 zlata si ale zatiaľ ostanem pri tej mači aby som vedela či ozaj funguje a keď nie tak potom vyskúšam aj kremík . Aj Vintex jhnci som brala a nejaké účinky ťažko povedať. Tak sa spolieham na maču. 🤣🤪😀

zuzu_h11
6. apr 2024

@lianne7 ktorá je dezelatinova kde to píše vsetko som našla bolo zelatinove👍👀🫣

lianne7
6. apr 2024

@zuzu_h11 áno to je zelatinovana som sa zmylila ,myslela som ze je zbavená škrobu a ľahšie stráviteľná

lianne7
6. apr 2024
zuzu_h11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzu_h11
6. apr 2024

@lianne7 super 👍😉

nene_mamina
6. apr 2024

@katarina789 mne meškajú pravidelne krami. Tak som hľadala niečo, čo mi pomôže zpravidelnit dlzku menštruácie. Toto som nasla
https://doktorpro.sk/blog/recepty-hormonal-diso...

https://fitshaker.sk/ako-stravovanie-ovplyvnuje...
Ale aj ten mio - inozitol je dobrý, ten som brala vo forme inofoliku, ked som sa snažila otehotnieť.