Ahojte, mám na dnešnú dobu netradičný problém. Mam takmer dvojrocne dieta (kojene nebolo), no v tehotenstve sa mi zvacsili prsia a hoci som sa po porode dostala na svoju predtehotensku velkost, prsia ostali "velke". Mavala som prazdne kosiky 70B. Sice stale nosim 70B, kosiky uz mam naliate a najma pred a pocas menstruacie sa mi este trochu zvacsia a velmi mi to vadi, nepaci sa mi to (ani mojmu muzovi, ten je vyslovene na male prsia a vzdy bol, prosim neurazat, kazdy mame nejaku preferenciu). Moja otazka je, ci existuje prirodzeny sposob zmensienia poprsia a hlavne, nemam ich uplne rovnomerne, jeden prsnik je vacsi ako druhy a ked sa naleju, tak je to vidno a vadi mi to. Poznate nejake cvicenie, alebo cvicitela, ktory sa na tieto partie zameriava, mate osobnu skusenost? Alebo nejaka procedura, osobna skusenost? Dakujem. Prosim neurazat a nepisat, ako mam byt rada, ze mam zvacsene prsia. Nie som.
Možno schudnúť? Neviem, nepíšeš akú postavu máš, ale pri cvičení/chudnutí ako prve odchádzajú prsia, preto vela fitnesiek podstupujú augmentaciu.
Dakujem, po porode som jasne ze aj chudla, ale prsia nepadli :( mam XS postavu
Dala by som si skontrolovať stav hormónov, možno máš niečoho viac iného menej... Tuším ze hormonálny profil sa to vola, a potom už len plastika
No ak je to problém, choď na konzultáciu na kliniku
https://www.yesvisage.sk/sk/zmensenie-prsnikov