Ako si prírodne oddialim menštruáciu?

4. jún 2024

Ako prírodne oddialiť MS? O 3 dni aspoň?

autor
4. jún 2024

Kvôli dovolenke

macekovam
4. jún 2024

Mne stačia sušené slivky..malý balik

zafir01
4. jún 2024

@macekovam ja si sušenými slivkami oddialim maximálne návštevu wc počas brušných prehánok 😂

Hovorí sa ,že vysoký prísun citrusov , ale nikdy mi nič nezabralo .tento rok som si dala predpísať lieky na oddialenie .

kati301
4. jún 2024

Popros Panbozka aby neprišla🙂

januska12323
4. jún 2024

Prírodne je to len taká tipovačka či sa podarí. Zvýšený prísun c vitamínu, mne to napríklad nepomohlo len som posunula o deň, respektíve vôbec lebo nemám na deň presne.

diewcatqoo
4. jún 2024

Ak chces mat istotu, tak si bez predpisat lieky od lekara. Prirodne u mna nikdy nic na posunutie menzesu nezabralo.

ibrunova
4. jún 2024

Nijako.

monnci2226
4. jún 2024

tehotenstvo - oddialis min. na 9 mesiacov 😉

zafir01
4. jún 2024

@diewcatqoo mne prírodné zabralo jedine otehotnieť .tak sa mi to slušne posunulo 😂

diewcatqoo
4. jún 2024

@zafir01 ano, na to jedine sa da spolahnut 🙂

tanikka
4. jún 2024

to je celkom individuálne, mne kedysi pomáhalo, keď som pila citrónovú šťavu, teraz už to na mňa nezaberá ale že vôbec 😀

vanilkovazmrzka
4. jún 2024

Susene slivky obsahuju hormony? 😃

viestta
4. jún 2024

@vanilkovazmrzka po susenych budes na WC chodit nielen menit tampony 😅

macekovam
4. jún 2024

@zafir01 mne toto naozaj pomôže...naozaj.

jennifer007
4. jún 2024

Daj si vodu s citronom 😉 mne to uz x krat pomohlo odialiť

lia2022
4. jún 2024

Zjedz celý citrón 😬. Mne to kedysi pomáhalo..ale to už bolo teda veeeľmi dávno.

jabuducanevesta
4. jún 2024

Citron

oblecenie99
4. jún 2024

Podarilo sa mi to len raz, na 9 mesiacov plus nejaké drobné 😅 Jedine vyskúšať, čo píšu vyššie (slivky, citrón) no a buď to vyjde alebo nie.

janka1011
4. jún 2024

Keď kvôli dovolenke, radšej by som urýchlila, ako oddialila. Fakt by ma nebavilo celú dovolenku tŕpnuť, či sa to podarilo. Po večeroch červené víno a horúce kúpele a urýchliš aj o týždeň a na dovolenke budeš mať pokoj.

autor
4. jún 2024

@janka1011 ked to urýchlim tak akurát budem mat po dovolenke. Lebo mam dostať v den odchodu domov podľa terajších výpočtov, ked sa mi este 3 cykly posunu o 3 dni tak dostanem pocas dovolenky (posledne 3 dni cca). Tak preto chcem oddialiť aby mi došli až ked sa vratim domov.

tramtada31
4. jún 2024

Ja som naposledy dostala kramy a dala som si v restike citronadu (asi z 20 citrónov, že sa ani pit nedala), normálne mi to na dva dni zastavilo kramy a potom sa mi pustili znova, takze toto asi funguje

autor
4. jún 2024

Vyskúšam aj zvýšené dávky vitamínu c... Snad zaberie a oddiali.. Vyskúšam jeden cyklus co to spraví

limoncino
4. jún 2024

Ja si pamätám, keď si spolužiačky na lyžiarskom oddaľovali MS citrónmi. Dva dni ležali s bolesťami žalúdka a tá MS im aj tak prišla, tak ale možno vitamínom C v tabletkách to nemusí takto skončiť.

autor
4. jún 2024

@limoncino ano v tabletovej forme + sumienky skúsim.. Snad to zaberie.. Este som čítala ze aj kvapky gynex babam prvotné rozhádzal cyklus