Ako prírodne oddialiť MS? O 3 dni aspoň?
Mne stačia sušené slivky..malý balik
Popros Panbozka aby neprišla🙂
Prírodne je to len taká tipovačka či sa podarí. Zvýšený prísun c vitamínu, mne to napríklad nepomohlo len som posunula o deň, respektíve vôbec lebo nemám na deň presne.
Ak chces mat istotu, tak si bez predpisat lieky od lekara. Prirodne u mna nikdy nic na posunutie menzesu nezabralo.
Nijako.
tehotenstvo - oddialis min. na 9 mesiacov 😉
@diewcatqoo mne prírodné zabralo jedine otehotnieť .tak sa mi to slušne posunulo 😂
@zafir01 ano, na to jedine sa da spolahnut 🙂
to je celkom individuálne, mne kedysi pomáhalo, keď som pila citrónovú šťavu, teraz už to na mňa nezaberá ale že vôbec 😀
Susene slivky obsahuju hormony? 😃
@vanilkovazmrzka po susenych budes na WC chodit nielen menit tampony 😅
Daj si vodu s citronom 😉 mne to uz x krat pomohlo odialiť
Zjedz celý citrón 😬. Mne to kedysi pomáhalo..ale to už bolo teda veeeľmi dávno.
Citron
Podarilo sa mi to len raz, na 9 mesiacov plus nejaké drobné 😅 Jedine vyskúšať, čo píšu vyššie (slivky, citrón) no a buď to vyjde alebo nie.
Keď kvôli dovolenke, radšej by som urýchlila, ako oddialila. Fakt by ma nebavilo celú dovolenku tŕpnuť, či sa to podarilo. Po večeroch červené víno a horúce kúpele a urýchliš aj o týždeň a na dovolenke budeš mať pokoj.
@janka1011 ked to urýchlim tak akurát budem mat po dovolenke. Lebo mam dostať v den odchodu domov podľa terajších výpočtov, ked sa mi este 3 cykly posunu o 3 dni tak dostanem pocas dovolenky (posledne 3 dni cca). Tak preto chcem oddialiť aby mi došli až ked sa vratim domov.
Ja som naposledy dostala kramy a dala som si v restike citronadu (asi z 20 citrónov, že sa ani pit nedala), normálne mi to na dva dni zastavilo kramy a potom sa mi pustili znova, takze toto asi funguje
Vyskúšam aj zvýšené dávky vitamínu c... Snad zaberie a oddiali.. Vyskúšam jeden cyklus co to spraví
Ja si pamätám, keď si spolužiačky na lyžiarskom oddaľovali MS citrónmi. Dva dni ležali s bolesťami žalúdka a tá MS im aj tak prišla, tak ale možno vitamínom C v tabletkách to nemusí takto skončiť.
@limoncino ano v tabletovej forme + sumienky skúsim.. Snad to zaberie.. Este som čítala ze aj kvapky gynex babam prvotné rozhádzal cyklus
Kvôli dovolenke