Maminy ktore mate prevysajuce brusko,ako si holite intimne partie?Dociahnete si?Znama ma problem s tym,viem ze kedysi byval taky krem,ktory sa nechal posobit a sa zotrel.Neviem ci sa to da este kupit,muz ju nechce holit a na druhej strane mu to vadi ze je zarastena.Dufam ze ma tu nezozeru podaktore ale nemoze tu napisat sama,vela ludi ju pozna.Dakujem
@terezia1477 to som pouzivala ale neslo mi to dole co som vybrala zly?
Dociahnut musi urcite ked sa vie umyt vie sa aj oholit.. Ved normalne po pameti aj ked si nevidi dvakrat s rukou prejdem a citim kade treba este prejst..pripadne male zrkadielko nech si zoberie do sprchy.ja som holila v nemocnici este hodinu pred porodom a brucho som mala obrovske..
@bielavlcica inac,to negunguje ani mne. Par chlpov zide,ale len tie jemne. Hoci som nechala viac vrstiev a dlhsie posobit, vobec ziaden "pohyb"
baby, pouzite BALEA depilacny krem a nechajte posobit 10-12min 🙂
@bielavlcica
@fopka
@fopka
@bielavlcica
Ja som zatiaľ nemala problém, len nemohli byť chĺpky ani príliš krátke ani príliš dlhé. Ale aj tak radšej používam ziletku/strojček
Ja som si vždy oprela zrkadlo také väčšie na posteľ, sadla si oproti a tak som sa holila,keďže manžel odmietal.
Mne praveze ten co sestra mala pomohol ale ten co som si kupila ja sa nedal pouzit
Elektrickým holiacim strojcekom
Ak je tehotná, tak nech to rieši so zrkadielkom v sprche, ale hlavne nech si dáva pozor a ak je obézna, tak by mala začať niečo so sebou robiť 😉
Boze baby vy ste fakt jak trafene vadi snad uz vsetko. Ono nejaky cas trva to prevysajuce brusko a vy ste sa ako holily ked ste mali brucho? Ste povedali partnerovi? A ked odmietol nenutil vas chudnut?
@momalu Prepac ale mne to pride akesi cele komicke. Muzovi sa nepaci ked je zarastena ale nepomoze. Tucna je tak ze si ani po leziacky vo vani nevidi na kacenku. Nech sa rozkroci nad zrkadlo teda. Aj depilator moze skusit. Zakial to boli chlpky su este tam🙈🙉. No jednoznacne ak si nevidi po stojacky na palce na nohách mala by s tym nieco robit lebo zarastena muslicka bude jej najmensi problem.
@momalu primarne by som riesila to prevysajuce brucho, lebo ked sa nevie ani oholit, tak to uz musi byt fakt vela. Ja mam 10 dni do porodu a aj ked pri tom fucim ako stary medved, holim sa stale sama.
Tak dievcata aj som jej radila zrkadlo,ale chcela vediet ci a ako to doma maju pevnejsie zeny.Nevidim im do spalne ani do kuchyne.Je vela takych zien co si pytaju radu a v podstate je to jedno.Ona nie je silnejsej postavy z prezierania.Tam je viac faktorov ako dedicnost a samozrejme vela liekov od ktorych nikdy chuda nebola a nebude.
ako ak sa vie umyt, tak by sa zvladla aj oholit, kedze aj ten krem si tam musi nejak netriet nie? ale tak viem, e v dm maju viac znaciek, takych pien, co sa po case zotru aj s chlpkami
Bože ja som bola tehotná a som sa normálne holila vet nemáš brucho as na zem ze to nezvladas
Svatá sprostoto 😂 Neverím, že tu treba ženám vysvetľovať ešte aj štýl holenia haha.
V 9.mesiaci som sa holila ako nič, tak nech mi nikto netvrdí, že sa neoholí pre nejaký previs.
@pininka1 aj ha tiež keď som bola tehotná
Mne príde napríklad vtipná predstava, ako muž holí svoju ženu. Tým sa nechcem nikoho dotknúť.
Predávajú takú penu od veet ta sa potom len zotrie takou plastovou "skrabkou"