Ahojte, je tu nejaká žienka čo ma genitálne bradavice alebo taká co sa ich zbavila? Chodim ku kožnej na tekutý dusík, ale nepomáha to.. Vraj kremy atď. niesú na to žiadne.. Dost mi to vadí.. Nebolí to, nesvrbi to len mi to vadi z estetickeho hladiska, ze viem ze to tam je.. Ako vam to odstranili? Alebo ste boli na nejakej klinike na laser? Co by ste odporučili 🙏🙏
@nana156 odporúčam odstrániť laserom (dr)
Odporucam jablcny ocot mam to odskusane
@bigdream zatial nie. ale hocikedy sa mozu. bojovala som s nimi roky. gynekolog moze predpisat aj taku masticku, co na niektore pomohla. na sliznicu je dobra, ale normalnu kozu spalila a dlho sa hojila. aj kozna mi vypalovala kauterom. to ich znicilo len na povrchu a zase dorastli. rozne maste a vodicky nie su dobre, lebo sa to tam neda prelepit, resp. nedrzi leukoplast a potom sa to dostane aj na kozu v okoli a vyzerie ju. ja som mala isty cas az obrovske flaky bez pigmentu. ten laser znici nielen bradavicu, ale aj virusove bunky v okolitom tkanive, z ktorych by zase mohli rast bradavice
Tu sa pripnem. Mám rovnaký problém. 😢
No ja som bola u gynekologa, som mu o tom povedala, a mi to chirurgicky, pod narkozou, vyberali a uz sa mi to viac nevratilo. Som to mala zvonkajsej strany, bola som nestastna, mala som 23 r.nestriedala som chlapov, mala som tretieho a aj posledneho, celozivotneho partner.
Neplatila som nic.
Bigdream@ práveže si vôbec nevie spomenúť ako sa to volalo je to pomaly 8 rokov dozadu 😬 prepáč ..ale možno by gynekológ vedel čo myslí ..
@nana156 ahoj, chcem sa opytat pomohlo ti nieco ? Mam rovnaky problem a uz 4 mesiace sa toho neviem zbavit :( dakujem
@barbora112678 ahoj, nakoniec som bola na laser v Prievidzi v laserderma ryant.. Odporúčam 🙏 sestričky aj doktor super pristup, milí boli.. Do týždňa sa mi ranky zahojili a neostalo mi nič 🙂
@nana156 dakujem pekne, skusim najst podobne nieco v mojom okoli kedze do prievidze mam daleko, suoer rychlo sa ti to zahojilo.. mala si ich po povrchu? Ja ich mam trosku vo vnutri
@nana156 jednoznacne dusikovat, octovat, brat hlivu ustricovu s rakytnikom
@kassandra25 dusikovanie vobec ale vobec nepomohlo.. A mam ich uz davno odstránené laserom.. Najlepšie riešenie..
@nana156 kamoška s tým dlhšie bojovala ..nakoniec jej predpísala lekárka gynekologicka nejaké homeopatiká stali asi 100€ brala to tri mesiace také gumičky pod jazyk ale pomohlo jej to ..skús sa opýtať gynekológa