Ako sa zbavím cysty?

marcelka147
26. feb 2021

Prosím vás zistili mi pred 2t cystu z folikulu.. Dali mi injekciu na vstrebanie.. Ale včera na kontrole zistili ze narástla. Užívam alchemilku čaj, femibion. Teraz som si kupila INDONAL. Môže sa to kombinovať? Alebo co by ste mi odporučili.. Chceme babo a chcem to dat najprv do poriadku. Ďakujem moc

admontis
26. feb 2021

Ahoj, pravdaze toto všetko môžes vsetko kombinovat. Co sa týka výživoveho doplnku Indonal, ten vrelo odporucam. Len ho treba brat poctivo. Tvorili sa mi cysty bohuzial pravidelne a vdaka nemu zmizli a tento dej ustal. 🙂 Bude to dobre uvidis!

nina004
26. feb 2021

@marcelka147 Ahoj, určite môžeš všetko dokopy. Tiež som to tak brala. Indonal môžem odporučiť, mne veľmi pomohol pri zlej cytológií aj pri cyste a po troch mesiacoch som aj otehotnela.

mikasz
26. feb 2021

@marcelka147 mne zial jedna cysta stale rastla, brala som aj tiaminove inj, ale nepomohlo, az mi ju nakoniec museli laparoskopicky vybrat
Potom som mala este raz a tam mi dr.predpisala noretisteron a tiamin a praskla a vstrebala sa

roztlieskavacka
26. feb 2021

Neboj, tieto cysty sa zvyknú vstrebať práve menštruáciou, možno po nej uz zmizne.

marcelka147
autor
26. feb 2021

No práve ms prišla ale nepomohla, dokonca cysta narástla po vyvolavacke..

sally001
26. feb 2021

@marcelka147 taketo cysty sa mi vytvorili pri stimulacii na obe ivf vzdy pri punkcie mi ich popraskali...prvy krat to velmi bolelo druhy krat vobec mala som ich asi 10

ibelongtoyou
8. máj 2021

@sally001 tie cysty boli na prsníku? tiež mi vraveli že mám do 10 cýst 😱 práve toho sa bojím že boli spôsobené Indonalom, pred pol rokom som mala 2 cysty.

sally001
9. máj 2021

@ibelongtoyou nie na vajecniku...