Ako sa vyrovnať s tým, že mám malé prsia?

16. aug 2022

Ako sa vyrovnať s tým že mam malé prsia, viem že má to veľa pozitív ale jedno je to že muži majú radšej väčsie 🙈a mám nejaký komplex v sebe

galganka
16. aug 2022

...ktorí muži? 🤔

retep00
16. aug 2022

To je blbosť, že muži majú radšej väčšie prsia. Niektorí sú skôr na väčšie zadky. 😂😄🍑

meminka
16. aug 2022

Mám malé prsia a ani najmenší náznak komplexu nepociťujem...zameriavam sa na iné pozitíva, ktorými disponujem 🙂

jana_eyre_2
16. aug 2022

@meminka no veď to nie je pravidlo že každý kto má male prsia musí mať komplexy.. ale autorka s tým problém zrejme má..

@autorka koľko máš rokov? Ja som mala vždy malé prsia, až keď sa mi narodili deti, tak ostali trocha väčšie.. nikdy ma to nejako netrápilo, ale fakt je, že muži nie sú všetci na veľké prsia.. muži nie sú všetci jednoliati, rovnaki, ale každý má rád niečo iné.. tak ako ženy 😉

Ak s tým máš problém, skús hľadať príčinu či je to ozaj len tým že si myslíš že sa mužom nebudeš páčiť.. skús popracovať na svojom sebavedomí, s tým ti pomôže aj psychológ..

kiwi3
16. aug 2022

toto ma nastastie nejak obislo... a to ti dal niekto najavo, ze mas male, ze si skareda alebo ako to vlastne vzniklo? ja som mozno cudna, ale uz v puberte som si hovorila, ze naco mi toto je, naco to vobec rastie... a som spokojna, ze s tym nie su zbytocne problemy. a esteticky - ani by si neverila, kolkym muzom sa pacia male prsia lebo tu velkost vobec neriesia - je to drviva vacsina (obvykle ti normalnejsi).

julinka65
16. aug 2022

nemyslim si, ze muzi maju vyslovene radsej vacsie prsia. to je podla mna uplne individualne. vsak ani nie kazdej zene sa paci na chlapoch presne to iste.

ms_green
16. aug 2022

Chce to naozaj veľa sebalásky.
Tiež som mala komplexy z toho, že som mala malé prsia. Moje pochádzali z toho, že sa mi v škole smiali, že vyzerám ako chlapec, všade na sociálnych sieťach som videla, ženy, ktoré majú aspoň Dčka ukazované ako "ideál krásy". Dlho som s tým bojovala ale prestalo to po tom, čo som začala chodiť na terapiu (kvôli úplne inej veci). Postupom času som si uvedomila, že ľudia, ktorí sa smejú, alebo dávajú človeku hodnotu na základe veci, ktorú nevie ovplyvniť je hlúpe, detinské a s takými ľuďmi fakt nechcem tráviť čas.
Dosť mi pomohlo aj to, keď som išla na vysokú školu. Mám pocit, že tam bolo výrazne menej takých idiotov, ktorý sa smejú žene za to, že má malé prsia. To je ako keby som sa niekomu smiala za to, že má veľké nohy. Hold človek, ktorý má 165cm a 50 kíl Dčka mať nikdy nebude.

elenka.k
16. aug 2022

buď rada čím ťa obdarila príroda, ... je X ktoré chcú mať malé a naopak,
ja som vždy mala: - 0 😂 lentilky pod kobercom - takto sme sa z nich vysmievali a teraz skoro D , a už tak bez podpiry si nemôžem žiaden top vziať na seba
a či sa mužom aké prsia páčia by som povedala skôr podľa muža, ako píšu vyššie

ms_green
16. aug 2022

@elenka.k Extrémne nenávidím tento argument. "Buď rada, že nemáš.." Vieš čo si z toho zoberie človek, ktorému sa napríklad smejú? NIČ. A bude mu ešte horšie, že niekto devalvuje jeho trápenie.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asia83
16. aug 2022

@galganka 95 %. Či sa vam to páči alebo nie. 😉

mandzula
16. aug 2022

@ms_green by si sa cudovala, aj mini zeny vedia mat velke prsia a velke zeny zas male prsia, je to vec prace hormonov. Na vyske som mala spoluziacku uplne prtavu a tenku, ze ju prsiska az prevazovali.

ms_green
16. aug 2022

@mandzula Okej.. Tak som sa s tým asi nestretla. Ženy mojej výšky, ktoré majú (odhadom) väčšie ako Cčka majú nadváhu. Ale to môže byť len náhoda, že takú nepoznám.

galganka
16. aug 2022

@asia83 jediní chlapi, ktorí mali narážku na veľkosť mojich pŕs boli tí, ktorí si odo mňa vypočuli "nie". A väčšinou to boli hlášky ako z prvého stupňa, napr. že aj tak by také letisko nechceli... takže to dosť vypovedá o danom chlapovi. 🤷‍♀️🤣

meminka
16. aug 2022

@jana_eyre_2 tým som len chcela naznačiť, že keby popracovala na svojom sebavedomí a snažila sa nájsť iné pozitívna, ktoré určite má, a na ne sa zamerať 🙂

moonlight1210
16. aug 2022

Obliekaj sa stylovo, miesto vystrihov vpredu uprednostni hlbsie vystrihy a zaujimave detaily na chrbte. Napriklad vytrih zviazany vyraznou maslou.

Pritiahni pozornost k tvari vdaka zaujimavym nausniciam.

Odhal plecia, teda nos topy, ktore su ku krku, ale odhaluju co najvacsiu cast ramien.

Nos veci so vzormi, ktore opticky zvacsuju prsia (pruzky napriklad).

Nos strihy, ktore opticky zvacsuju prsia. Napriklad topy, bluzky, tricka nazberkane v hornej casti na sposob empiroveho strihu.

Popracuj na svojom zadku, nech ma pekny okruhly tvar a mozes nosit obtiahnutejsie nohavice, ktore skor zvyraznia tuto prednost (v postate pekny zadok zdoraznia polahky ktorekolvek nohavice), takze odputas pozornost od prs.

A muzom, co maju hlupe narazky na prsia, sa odpoveda tym, ze tiez ho nesudis za nieco, za co od prirody sam nemoze a spusti na dve sekundy zrak tam dole, potom mu pozri spat do oci, usmej sa a odid.

elenka.k
16. aug 2022

@ms_green a čo som jej mala napísať: že pri veľkých je častá bolesť chrbta, že si nemôže vziať šaty, pri kt. nepasuje podprsienka, že si začneš myslieť o mužoch, že sú chlipníci, časté pozeranie do výstrihu ..... niektoré sa možno aj hanbia - pri skákaní, behaní....
a okrem toho autorka, nepíše, že sa jej smejú , tam je iný problém, strach o svoju atraktívnosť, sexi ...

autorka: muži vždy kukajú a kukali aj na iné ženské, majú to v sebe a nie je to kvôli prsiam , tak to je a vždy bude.

kiwi3
16. aug 2022

@asia83 tak urcite, neviem, kde ty zijes :D. a autorku si tiez velmi podporila.
@galganka mne sa to teda v zivote nestalo, ze by vobec mal niekto narazky, skor naopak. kopec chlapov mi povedalo napriklad, ze zena s velkymi prsiami nikdy nebude vyzerat elegantne (a pod)... ale tak nic proti zase, vsetko ma svoje pre aj proti.

ms_green
16. aug 2022

@elenka.k Stačilo povedať, že malé aj veľké prsia majú svoje nevýhody ale to neznamená, že jej trápenie nie je valídne to je všetko. Vadí mi to, keď vidím ako sa podceňuje absolútne podsterelené sebavedomie žien lebo majú "malé prsia" alebo veď "to nie je žiadny problém".
Nechcem byť ofenzívna nijak na teba konkrétne.

galganka
16. aug 2022

@kiwi3 určite. Mám kamošku, ktorá riešila zmenšenie zo zdravotných dôvodov. O tom, ako sa na ňu doteraz lepia sliziaci s hláškami ako som vyššie písala ani nevravím. Hej, u mňa narážky bývali, v čase okolo dvadsiatky a na diskotékach. Hádam, že autorka bude podobného veku. Teraz o 10 rokov neskôr už bola iba jediná osoba, ktorá má občas pripomienku a dozviem sa ju sprostredkovane. Baba, čo ju serie moja existencia. 🤣 takže to ozaj neriešim.
Hej, boli doby, kedy som to aj ja riešila. Všetky násťročné baby naokolo sa prsili, nosili megavýstrihy, každý vikend iný fešák, čo jej tam slintal... ale časom mi to doplo a teraz si behám svetom spokojná a aj bez podprsenky. 🤣

elenka.k
16. aug 2022

autorka: malé aj veľké prsia majú svoje nevýhody ale to neznamená, že jej trápenie nie je valídne to je všetko. vid vyššie
Nie ale teraz naozaj, keď som mala - 0 tiež po mne chalani leteli, nebolo ich málo a určite to nebolo kvôli prsiam, takže nemaj komplex, buď sebavedomejšia a prepáč, keď som to podľa
@ms_green napísala chladne.
My ženy sme natoľko sexi, nakoľko sa cítime / vyhľadávaj mužov, ktorí ti to dávajú aj pociťovať 😉 /

retep00
16. aug 2022

Ale veď 100 ľudí 100 chutí. Každému sa páči niečo iné. Niekomu sa páčia ženy krv a mlieko, iným zase malé, chudé žienky s malými didkami 😄 hlavne buď so sebou spokojná TY.. určite sa nájde aj pre teba chlap, ktorý ťa bude milovať aj bez tých pŕs.. ja ich mám tiež malé, aj košík A je mi veľký a pozri.. tu som aj chlapa mám 🙂 jediné čo by ti pomohlo je plastika pŕs inak asi neexistuje nič iné na zväčšenie..
Apropo, chcela by si chlapa, ktorý by ťa chcel len kvôli veľkým prsiam ?

bavlnka92
16. aug 2022

sprav prednosť z niečoho iného. pekné pery? namaľuj.. oči? vlasy? využi to..

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linuska21
16. aug 2022

ja mám tiež malé.. tiež sa cítim tak ako.. Mńe to celé prišlo, ke´d som mala priatela, ktorý ma kvôli tomu súdil, že nech sa pozriem na seba , on mi nebude hovoriť že som pekn§, lebo pekné ženy sú tie, ktoré majú velké atd.. poviem úprimne ja som sa s tym nezmiernila este stále, mám 2 deti , partnera mám, ale i tento má rád tie " velké" , no on mi neubližuje tak ako ten predošlý , ale i tak sa s tým neviem zmierniť. Ked sme sa spoznali / pred 10 rokmi/ tak aj on mi povedal že má rád tie velké a že ešte nemal nikoho s malými , ale že ja som pekná tak ako som. Dodám že nie som vysoká, mám 160 cm a 54 kíl. Tak som sa začala trošku na niečo pozitívné čo je na mne prenho pekné, ale podla vživote to nezabudnem čo bolo a tak aj preto sa s tým ani nezmierním

via88
16. aug 2022

Zacni posilovat, male kozy na vysportovanej postave vyzeraju lepsie, sportovo 🙂 vlastna skusenost 😀

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
16. aug 2022

Základný problém je, že ty sa nemáš rada. Keď sa začneš mať ty rada, prestaneš riešiť, že nejaký cudzí imaginárny muž nemá rád tvoje prsia. Ak sa nevieš prijať taká aká si, nuž, potom existuje plastická operácia, nevidím v tom nejaký zásadný problém🤷. Ak teda zrovna nemáš 15 rokov, tam by maličký problém bol (si ešte vo vývoji).

sszuzu8
16. aug 2022

No výhody na tom žiaľ nevidím žiadne. 😀
Som po dvoch pôrodoch a mam menšie ako na skole. Ale zas na druhej strane mam ploche brucho a väčší zadok 😀 úžasné oči a podobne. Ale tiež mam z toho niekedy smutno. Nie priamo komplexy ale niekedy sa jednoducho neviem cítiť byt sexi. 🤷‍♀️ Plne ta chápem. Ale budme radi ze sme zdraví.

mizu89
16. aug 2022

No na mňa to už tiež volako začína liezť 😞
No nič s tým človek nespraví.len sa s tým zmieriť.mozes ísť akurát tak na zväčšenie ale ako píšu vyššie čím väčšie prsia tým viac problémov s chrbticou.
Ja som mala B ešte na strednej potom som schudla a s tým chudnutím išli aj prsia dole😞.prišiel prvý pôrod trochu sa zväčšili (ale to len kôli tomu že som kojila).po odstavení zase ostali malé.pred 2 rokmi druhý pôrod tam sa mi ani tak nenaliali z MM a to som odstavila len teraz na konci mája.prsia zase ostali malé.teraz sa snažím schudnúť.dole išlo už 10kg a prsia sú menšie a menšie ako lentilky 😭