Ahoj,
Maju ma cievkovať nakoľko lekárka potrebuje sterilný moč, a ten sa mi už opakovane nepodarilo doniesť 😔
Na čo sa mám pripraviť a čo ma čaká? Treba sa na to nejako pripraviť, boli to, je to nepríjemné, ako dlho to trvá, budem môcť ísť po tom normálne na wc atd...
Píšem anonymné nakoľko sa celkom hanbím a je to celkom intímna téma 😟
Sú aj horšie veci. Toto je chvíľková záležitost
Je to neprijemne, ale menej ako gynda. Hlavne je to velmi rychle. Je to gumena makka hadicka, ktora je na konci gulata, takze to neboli. Rychlo ju vsunie a hned zas vytiahne s mocom. Cele to trva mozno 3 sekundy. Potom hned na WC vycikat pripadne bakterie a cely den vela pit (idealne urolog. caj) a vela cikat. Ak ta bude rezat, cikaj pod sprchou v teplej vode. Na druhy den som bola uplne ok.
ja si na cievkovanie po sekcii spominam len v dobrom :D cikas ani nevies a nemusis nikam kvoli tomu chodit :D
@marrydreamkas ah to bolo super 🤩🤩🤩🤩 😂😂
A horor prisiel ked som sla cikat prvy x😞som vsetkych svatych videla tak ma pichlo od spodu
@hennyinnsbruck ja som potom cikala v pohode, bez akejkolvek bolesti, preto pisem,ze mam len dobre spomienky 🙂
hlavne sa uvoľní keď ti to budú robiť. Nebuď v strese. Normálne nádych výdych uvoľnit a bude to ok. už mi zavádzali cievku trikrát. Príjemné to ale nie je, to jasne
Klud... nie je to nic strasne... da sa to vydrzat, trva to par sekund. Dr vie preco potrebuje sterilny moc...ty ak sa vymocis do skumavky,tak to uz sterilny moč nie je