Ako sa prejavuje genitálny herpes?

17. okt 2023

Ženy máte skúsenosti ?
Ako sa prejavuje herpes tam dole?
Ako sa prejavuje ekzém?

V piatok som začala cítiť svrbenie a začervenanie išla som s tým na kožné, podľa kožnej lekárky ekzém, dala masť zobrala ster..
V sobotu sa mi urobili malinké pluzgiere išla som na gyn pohotovosť, herpes zobrali ster. Dali mi nejaké tabletky na herpes a masť s tým že mám ísť v pondelok ku gynde a pýtať si predĺžiť liečbu.
Pluzgiere na druhý deň zmizli…
Išla som v pondelok na gyn podľa nej tiež ekzém… že herpes vyzerá inak. Samozrejme liečbu nepredĺžila a tiež zobrala ster.. V živote som nemala herpes neviem ako vyzerá.. ani manžel ho nemal. Samozrejme s manažérom som celý mesiac nespala…

Teraz máme čakať do štvrtka na výsledky a ja idem zošalieť…

stellarstar
17. okt 2023

Z čoho ideš zošalieť? Z bolestí?

autor
17. okt 2023

@stellarstar nie tu je už len svrbenie… ale ten strach…

stellarstar
17. okt 2023

Aký strach z čoho? Veď bud ide o ekzém alebo o herpes. S chlapom si abs nemusela spat, herpes si mohla od iného dostať a spal veky v tvojom tele a teraz sa zobudil. Pozri ja žijem s hpv už vyše 20 r doteraz bol v klude a hlásil sa az pred 2 r a nezošalela som. Hlavu hore

koniarova
17. okt 2023

Z čoho strach? Čo sa blázniš? Veď keby to aj herpes bol,tak sa prelieči. Čo sa rúcaš hneď?🤦

autor
18. okt 2023

Strach ci som nenakazila deti muza… hrozne to je…ked mas pomaly kazdy mesiac nieco tam dole tak sa bojis…

autor
18. okt 2023

@stellarstar drzim prsty a ako sa ti ohlasil?

natasha1988
18. okt 2023

dolezite je ze to je liecitelne 😉

autor
18. okt 2023

@natasha1988 Ano je sle kym nato pridu…:

stellarstar
18. okt 2023

Mala som kondylomy