Ako sa používa Rosalgin?

28. okt 2020

Ahojte baby ako mam pouzit rosalgin cely roztok?
nevyteká to nešpiní bielizeň? nemám skúsenosti

viikkki
28. okt 2020

Urob si to v sprche jasne ze to vytecie

0silvia0
28. okt 2020

Nemas navod?

autor
28. okt 2020

@0silvia0 mam ale ze skusenosti ake mate ci to aj spiní bielizen

0silvia0
28. okt 2020

Ako to moze spinit bielizen? Ved to je voda, roztok, vlez do vane, urob si vyplach, osprchuj sa a funguj dalej...

fokuska
28. okt 2020

Nema to ako spinit bielizen, to nie je tableta alebo krem, ze by sa postupne rozpustalo a vytekalo.
Je to roztok na vyplach - cize vyplachnes a vsetko hned vtedy vytecie.

autor
28. okt 2020

@fokuska dakujem

akinom0077
29. okt 2020

nevyteka.Ja ho pouzijem v sprche urobim vyplach....viac nema co vytekat - logicky....nie je to cipka, co vsak je hlavne po vyplachu nasadit aspon na par dni na obnovu vag. flory nejake lactobaicily lokalne napr Floragy, Gynoflor... Pretoze Rosalgyn vyhubi " aj to dobre"

autor
29. okt 2020

@akinom0077 aha takze ani si nespravim 🙈🙊 vyplach

fokuska
29. okt 2020

A co urobis? Ak mas nejaky problem, tak to netrea nechat bez liecby.

autor
29. okt 2020

@fokuska nie nemam ziadny problem len ze preventivne sa aj dá spravit vyplach . tak ako aj brat probiotika cipky 😊 je to aj napisane na pribalovom

fokuska
29. okt 2020

Ked nemas ziadny problem, tak podla mna zbytocne narusat vyrovnanu mikrofloru ;)

autor
29. okt 2020

@fokuska No ako vidim ani si to nedam 🙁 kedze aj probiotika si radsej nedavam

fokuska
29. okt 2020

Probiotika ti nemaju ako uskodit, tie si pokojne mozes dat. A preco ti vlastne napadlo dat si rosalgin, ked nemas problemy?

autor
29. okt 2020

raz alebo dvakrat rocne som si zvykla niekedy davat probiotika tabletky po kupelok alebo ked som brala atb. a gyn.. mi povedala ze preventovne 1x za rok sa da

akinom0077
30. okt 2020

mne gyn povedal : KAZDY mesiac 2 lactobacilove cipky - Gynoflor uprostred cyklu a 2 po menstruacii, cely rok.