Ahojte baby ako mam pouzit rosalgin cely roztok?
nevyteká to nešpiní bielizeň? nemám skúsenosti
Nemas navod?
@0silvia0 mam ale ze skusenosti ake mate ci to aj spiní bielizen
Ako to moze spinit bielizen? Ved to je voda, roztok, vlez do vane, urob si vyplach, osprchuj sa a funguj dalej...
Nema to ako spinit bielizen, to nie je tableta alebo krem, ze by sa postupne rozpustalo a vytekalo.
Je to roztok na vyplach - cize vyplachnes a vsetko hned vtedy vytecie.
@fokuska dakujem
nevyteka.Ja ho pouzijem v sprche urobim vyplach....viac nema co vytekat - logicky....nie je to cipka, co vsak je hlavne po vyplachu nasadit aspon na par dni na obnovu vag. flory nejake lactobaicily lokalne napr Floragy, Gynoflor... Pretoze Rosalgyn vyhubi " aj to dobre"
@akinom0077 aha takze ani si nespravim 🙈🙊 vyplach
A co urobis? Ak mas nejaky problem, tak to netrea nechat bez liecby.
@fokuska nie nemam ziadny problem len ze preventivne sa aj dá spravit vyplach . tak ako aj brat probiotika cipky 😊 je to aj napisane na pribalovom
Ked nemas ziadny problem, tak podla mna zbytocne narusat vyrovnanu mikrofloru ;)
@fokuska No ako vidim ani si to nedam 🙁 kedze aj probiotika si radsej nedavam
Probiotika ti nemaju ako uskodit, tie si pokojne mozes dat. A preco ti vlastne napadlo dat si rosalgin, ked nemas problemy?
raz alebo dvakrat rocne som si zvykla niekedy davat probiotika tabletky po kupelok alebo ked som brala atb. a gyn.. mi povedala ze preventovne 1x za rok sa da
mne gyn povedal : KAZDY mesiac 2 lactobacilove cipky - Gynoflor uprostred cyklu a 2 po menstruacii, cely rok.
Urob si to v sprche jasne ze to vytecie