Ako sa lieči hormonálna nerovnováha?

14. sep 2023

Ahojte prosim o skúsenosti ako sa lieči hormonálna nerovnováha a či sa dá vyliečiť úplne alebo treba stále brat lieky? Ďakujem

luccija
14. sep 2023

Záleží o čo ide...ja som dostávala skôr menzes, potom zase dlhý čo sa nedal zastaviť.Brala som Norethosteron, potom Duphaston a všetko je v poriadku.Ine to bude pri PCO

tanyan
14. sep 2023

Záleží čo je príčinou a aké sú následky. Veľký vplyv na hormonálnu rovnováhu má aj životný štýl a strava. Telo je ako veľká chemická továreň a reaguje podľa toho čo doň dávaš a ako je schopné to spracovať.

zuzanaam
14. sep 2023

najlepšie a najprirodzenejšie riešenie je hormonálna jóga. A samozrejme dobrá životospráva, ako bolo spomenuté vyššie. Dostatok pravidelného spánku, kvalitná strava, primeraný pohyb aj oddych. Veľkú úlohu hrá tiež stres.

janetinka27
14. sep 2023

ahoj, dolezita je spravna diagnostika. na tom stoji uspech liecby. ja som sa liecila od 12 rokov hormonmi. az posledny rok a pol sa liecim cielene, pretoze som nasla drgyn, ktora sa pustila do hladania pricin a neodbila ma duphastonom a norethisteronom dookola bez efektu. niektore problemy sa vyriesit daju, niektore zial nie a liecbu treba brat dlhodobo a potom s tym seknut a napr. vybrat maternicu alebo aj vajecniky atd.