Ako sa konečne zbaviť E coli?

dommie23
4. júl 2019

Ahojte, uz 2x mi bola zistena prítomnosť E coli v posve pocas roka, aj ked ma vždy gyn.preliecil palenie a nepohodlie som citila stale, teraz mi bral gyn.zase odber co som sa sťažovala na palenie ako keby sedim nad sviečkou, palenie a bolest pri pohl.styku, po moceni, myslim si, ze to bude zase ta E coli. Pocas roka som mala 3-4x zapal mocakov a 2x zapal posve, na mocove cesty beriem Urovaxom. Prosím vás, stretol sa niekto s touto bakteriou? Ako sa jej mam zbaviť úplne :( z antibiotík mám pokazený žalúdok a trávenie už (tie mi dávali stále pri mocakoch.)

sapetka
4. júl 2019

@dommie23 a partner je tiez prelieceny?

galioska
4. júl 2019

@dommie23 a nebude to proste suchá vagína? Vekom, genetikou....

dommie23
autor
4. júl 2019

@galioska mam 21, tak nemyslim si, stale je tam nalez, tak asi nieco nie je v poriadku

terrinka14
6. júl 2019

ja mavam podobne a aj mi ecoli raz nasli a potom som to neriesila antibiotik tolko beriem a pobrala som ze uz som na vsetky rezistentna a aj partner je prelieceny len uz som povedala dost urovaxom som brala ale prestala som lebo mam milion dalsich liekov tak pockam kym vyberiem tie a doberiem ho ale zeby dajako pomahal necitim ,

hama007
6. júl 2019

beries antikoncepciu?

macekovam
7. júl 2019

nemate studnovu vodu??

adelakom12
8. júl 2019

@dommie23 vieš čo, moja mama to mala tiež, asi dva až tri roky sa to s ňou ťahalo, keď to prišlo na nu, tak sme utekali na pohotovost, hrozne cosi fakt. Nezavidim ti, ale eventualne sa z toho vyliecila, stale nejake antibiotika a tak, ale po asi ccatych troch rokoch to preslo. najhorsie to bolo v zime a v lete, ked sa clovek vela poti atd. Drzim prsty... :(

kejt1
21. dec 2019

@dommie23 Na infekcie tohto typu lepšie ako Urovaxom zaberajú autovakcíny, ktoré na mieru pacientovi zhotovia na viacerých pracoviskách, jedným z nich je pracovisko vo Vyšných Hágoch. Nevýhodou je dlhá doba užívania, takmer trištvrte roka, ale infekcia po dobratí väčšinou úplne vymizne alebo sa zmiernia príznaky.

terrinka14
12. jan 2024

@terrinka14 odpoviem sama sebe po 5 rokoch že na toto mi pomohla zmena partnera zial … Lebo sme prosté neboli kompatibilný alebo naozaj ma podvádzal bývali odkedy mám nového partnera niekoľko rokov sa mi podarilo aj otehotnieť

gretulienka156
10. jan 2025

Ahoj mam presne tento isty problem ako ty, som z toho uz zufala, tiez mi bola zistena e coli v posve aj v moci. Neviem sa toho zbavit. Jedine co mi pomohlo bol ten urovaxom na tie mocove cesty ze ked sa aj zapal vratil tak to trvalo iba par hodin a nemala som ani krv, nic.
To stipanie v posve riesim uz iba tak ze si kupujem lactofeel gel a ten vzdy zaberie, no je to drahe. Tiez uz mam toho dost a nechcem si nic davat a mat pokoj.

gretulienka156
10. jan 2025

@terrinka14 on ti pomoze, len ho treba dobrat cely. Ja ked som potom dostala zapal uz to bola len taka light verzia. Ale na gyn. Problemy nepomoze