Ahojte, rada by som vedela viac o tom, čo všetko môže byť príčinou PMS? Ako sa cítite v tieto dni? Koľko vám trvajú? Aké rôzne bolesti vam spôsobuje? Ďakujem krásne za vás čas
Ako pes baskervilsky.. Bud radsej zalezem niekam alebo nech sa mi vsetci vyhýbajú a velka únava.
Ešte doplnim migreny velmi často
Ja som nejaké tri dni už pred MS nafúknutá a zožrala by som všetko naokolo.
ja od ovu mam bolave prsia, nič hrozne dokazem aj spať na bruchu. par dni pred ms ma bolí podbrusko, take tahanie, pichanie. A ešte som plačliva strašne, skoro vždy deň/dva pred ms sa rozrevem pre totalnu hlupost. no a potom prichodom ms to všetko odznie
Zo všetkého mám nervy keď sa mi niečo nepáči hneď stekam po všetkých... 2-4 dni pred no stačí
ja podla toho viem, kedy pridu kramy :D lebo ja som flegmatik, kludnucka ale zrazu pride jeden moment, kedy by som vrazdila :D a vtedy si spomeniem, ze mam tak tyzden do kramov, take prebudenie v mesiaci.
Ale viem, ze vtedy sme haklivejsie na cukor v krvi, takze v tom obdobi si davam velky pozor co jem - vynechavam sladke a to mi pomaha v PMS, takze ju v pohode zvladam a nikto okolo mna netrpi. Mam sice vacsie hlady, ale zameram sa skor na bielkoviny. A takto mi to funguje uz dlho a dokonca mam aj menej bolestivu menstruaciu, ked sa o seba takto staram
ja pred nemam ziadne problemy, ale ked dostanem, tak to je hruza. Vsetko mi vadi a hlavne vsetci. Ja by som mala byt vtedy na opustenom ostrove.
Som nervóznejšia, ľahšie vytocitelna, mávam migrény, boli ma brucho, mám samé vyrážky na tvári a hroznu chuť na sladkosti...
Momentalne som v tomto uzasnom case cyklumam nafuknute brucho, ruky, az ma prsten tlaci, rano opuchnute oci az take vacky pod nimi, bolest prs a vnutorny pocit nespokojnosti so vsetkym sama sebe vadimnervozita, lutost s strasna unava..akonahle dostanem nic mi nie je brucho ma nebolieva, krce nemam
Za roky som vyskusala vsetky doplnky pupalkovy olej, magnezium, menej solit, dobru stravu mne povedala gynekologicka, ze to su vykyvy hormonov a nic mi nepomoze, ze ona si dava liek na ukludnenie a vekom som pred 40 tkou este horsie:(
strašne sa cítim pred a cez tiež. Len štekám, furt mám pocit, že mi všetko vadí, chvíľu sa smejem, potom by som plakala. No celé zle
Ja mávam tlak v hlave ako keby som bola opitá mám pocit v hlave zvláštny neviem či to je PMS ale je to zvláštne
Môže spôsobiť PMS hnačky? Bolesť brucha? Má niektorá? Ďakujem
Pred príchodom mám zväčša migrénu 1-2 dni.. niektoré mesiace miernu, niektoré šialene silnú..
V 1.deň cyklu som hrozna, naozaj si to uvedomujem.. nervózna, ustekana, najradšej by som usla.. včera bol taký deň.. na ďalší sa to už ukľudní, takže dnes je fajn..
Ja mám pms asi teraz mávate točáky hlavy napätie v celom tele divne závraty v hlave studené končatiny... Občas J psychika potrápi.. Hrozne dačo
vellena je super
Tak ja čo pred MS cítim je asi cca celý týžden pred ma začnú bolieť prsia ale neskutočne, zväčšia sa, potom 2 dni pred MS zmizne bolesť pŕs a nastupi bolesť hlavy aj očí - úplná migréna a deň pred ma začne bolieť podbruško, väčšinou aj v deň kedy má prísť ms.. prvý deň mám strašný. Druhý je to lepšie ale ms strasne silnú