Ako rýchlo vám klesol ľudský choriový gonadotropín po potrate?

jana0706
30. jan 2015

Ahojte, potratila som v 6tt (plod nebolo na ultrazvuku vobec vidiet, zrejme sa prestal vyvijat uz skor), zacala som samovolne krvacat, dr. urobila ultrazvuk a poslala ma na dalsi den na cistenie. V nemocnici ale skonstatovali ze sa to velmi dobre cisti samo (tiez som mala ten pocit a nemala som ziadne komplikacie), tak ze mam prist len po vikende na kontrolu. Tam zase ze vsetko super, ze ma ma sledovat uz len moj gynekolog. Ten tiez skonstatoval ze cistenie nebolo potrebne, dostala som len dalsiu injekciu a kontroluju mi hcg. Ibaze vcera som sa dozvedela ze mi klesa pomaly a ze ma budu sledovat az kym nebude 0 (v nemocnici som mala pred tyzdnom nizku hodnotu 38,19). Vcera bol dalsi odber tak som zvedava co mi v pondelok povedia, kedze by som sa uz chcela z PNky vratit do prace. Citala som ze to HCG moze klesat aj dlhsie, tak by som chcela vediet ako rychlo vam hcg kleslo na 0 a ci vas az dovtedy pravidelne sledovali (pripadne ci ste medzitym uz chodili do prace). Dakujem.

oladuna
30. jan 2015

Ja som mala raz mimomaternicove tehotenstvo a tiez som chodila na krv kym to nebola nula.bolo mi povedane ze hcg moze trvat aj 4 tyzdne kym klesne na nulu.u teba nevideli nic na ultrazvuku takze podla mna nemozu vylucit mimomaternicove tehotenstvo a preto tiez sleduju pokym klesne na nulu.