Ahojte, máte tiež niekto problém s PMS? Ako to riešite? Antikoncepciu na úpravu cyklu som po 9mes musela prestať brať kvôli migrénam, alchemilka mi zaoberala iba dočasne a momentálne som už koncoch. MS mám nepravidelnú a silnú, to by ešte šlo ale posledné mesiace mi pár dní pred MS a prvé dni býva fakt nevoľno, som ospalá, podráždená a až neovládateľne pažravá.. Najradšej by som si každý mesiac zobrala týždeň voľna kedy sa to dalo.. Z čoho to môže byť?
@kkovacovak no každá nie, keď som bola mladšia tak som takéto problémy veru nemala. Teraz mám 36 a PMS mi dáva riadne zabrať, myslela som si že je to problém mladších báb... Preto sa tu pýtam či niekto nerieši podobný problém..
@viera1107 tak to ani ja vtedy, uplne slaba ms, ale nemozem byt do konca zivota na antike, preto som ju vysadila, ja som vzdy mala nepravidelny menzes, tak som riskla, mam sice 55 dnovy cyklus teraz ale tak aspon pravidelny 😀 uvidime teraz uz nebudem brat ten vitex, odporuca sa uzivat len 3-4mesiace tak teraz ho chcem vysadit a skusim si dat isonitol, ze co to spravi.
bezsacharidovou dietou. Robi zazraky. a vysoke davky C.
@alexandra2010 môžu byt pred MS extrasystoly ? A vyšší pulz? Lebo už 2 mesiac to mám takto odsledovanie že týždeň pred ms mi to robí
používaním bylinných vložiek sa porieši nielen PMS ale aj silna, dlhotrvajúca a bolestiva menštruacia, pozitívne referencie do ss
@llenka014 ano. telo sa pripravuje na ocistu. Pomaha alchemilka a mysi chvost, magnezium, C a B komplex.
@alexandra2010 ďakujem skúsim magnezium opäť brat, a neviete čo môže byt keď mi občas sťahuje v hrdle pripadne aj hruď ? To môže byt srdce?
@llenka014 tazke Takto povedat. ale extrasystoly srdca to tiez robia.
@alexandra2010 aha tak asi to môže byt nedá sa im predchádzať?
@viera1107 no každá žena má pms takže neviem aký problém myslíš. Každá ho prežíva inak ale k tomu to proste patrí. Takže je to z toho že si žena, kolíšu ti hormóny a dostaneš menštruáciu.