Ako riešiť sex bez orgazmu?

12. jan 2021

Ahojte, potrebovala by som poradit... Stalo sa vam uz ze vam priatel nevie sposobit orgazmus? ak hej ako ste to vyriesili a co moze byt pricinou? Sex je dokonaly aj vsetko a on vzdy vyvrcholi ale ja nie. Dakujem za kazdu rozumnu radu

mirkava
12. jan 2021

Porozpravat sa, povedat co ti robi dobre 👍😉😊

katulastraka
12. jan 2021

no akoze ja nechcem byt zla, ale hadzat vinu na chlapa je kontraproduktivne. To vyzera tak, akoby si ty od neho cakala, ze on ta urobi. Ale to tak proste nefunguje, ty sa do toho musis zapojit tiez. Ked sa ti nieco paci, tak mu povedz nech to robi, alebo este lepsie nech si on lahne a ty riad vsetko :D ale ak nevies co sa ti paci, a co ta privedie k orgazmu tak to je tazko....ale nemozes od neho chciet aby ta on urobil....aj v obycajnom misionarovi musis aj ty hybat panvou a spolupracovat, nie len lezat a nechat jeho nech to odrobi :D

syslik81
12. jan 2021

nepovies nemas.. on nevie citat myslienky ,..zapoj sa ukaz mu co mas rada rozprabajte sa aj pocas sexu

leuchtturm
12. jan 2021

nuz, ked nieco chcem, tak sa posnazim, aby som to aj dostala. Takze urcitu aktivitu musis vyvinut aj ty, nestačí si necinne lahnut a cakat na orgazmus ako na osvietenie 😉

sonnenshein
12. jan 2021

Nepises ci inak orgazmus dosiahnut vies.
Nie kazda zena to totiz vie/dokaze.

laurita285
12. jan 2021

A sama sa vieš urobiť?

meluela
12. jan 2021

Iba 30% zien dosahuje orgazmus cisto len z penetracie (=penis vo vagine), ostatne potrebuju aj inu stimulaciu, predovsetkym klitorialnu. Okrem toho kazda sme trosku ina, dokonca kadza sme ina v rozhnych fazach zivota a cyklu, velmi zalezi aj na kontexte. No a klucova je urcite komunikacia, musis mu povedat co sa ti paci alebo na to spolu prijst. Hlavne to nebrat ako olympiadu, ale skor ako celkovo prijemne straveny cas, radost s objavovania a zabavu 🙂

matus7030
12. jan 2021

Je to najmä o komunikácii. Vie tvoj priateľ o tom, čo sa ti páči, čo ti robí dobre? Neviem koľko máš rokov. Keď sa o tom hanbíš hovoriť, aspoň mu to naznač. A ďalšia vec..pri masturbácii dosiahneš orgazmus? Ak áno, tak pri sexe mu predsa tiež môžeš pomôcť aj týmto spôsobom. A v konečnom dôsledku, sex nie je iba o orgazme.

sense
12. jan 2021

Ty vieš ako dosiahnuť orgazmus?

lucia851
12. jan 2021

Ja orgazmus nemám od svojich 17 rokov a to už mám 35.A ani to neriešim. Mne stačí ze ma to dráždi rajcuje a to ze nemám orgazmus mi nevadí

lindusss2016
12. jan 2021

@lucia851 to je smutne, ze to neriesis. Na tychto veciach sa da pracovat. Neviem si predstavit zivot bez orgazmu 🤷‍♀️ ale ako uz bolo spominane vyssie, tvoj orgazmus je v tvojich rukach, ty mas vediet, ako ho docielit. Ze si sa s tym zmierila, to je ozaj zvlastne