Dobry večer mam trošku chulostivu otazočku mam 18 rokou a s priateľom som sa snažila vic krat o pohlavny stik som ešte panna no vždy keď sa snažime strašne ma to boli ako dnes mal vo mne prst jeden tak do polovice ale strašne ma to boli a krv som nemala žiadnu tak neviem no mate nejake radi ako predisť bolestiam ? Skušame to pomaličky nenanhlime sa no ta bolesť je strašna može byť že je tam nejaki problem so mnou?
Prst neprenikne gramaticku blanu... sorry 🤓
@really8 o čo vam ide ?-
@anonym123455 je to problem a niekedy pomaly pristup ma opacny efekt.
@anonym123455 žiadny problém, všetko príde vtdy kedy má. Natlačiť, nerobiť nič co je ti nepríjemné ak priateľ stojí za to a má ťa rád tak počká.
Musis byt uvolnena, inak to bude vzdy nasilu a bolestive.
@anonym123455 prvy krat to bude boliet s tym musis pocitat.
@really8 ??? Kedy si má podľa teba založiť profil 18 ročné dievča, ktoré sa tu chce niečo opýtať, aby bola pre teba dôveryhodná? Nikdy ma neprestane udivovať, že niekto spochybní príspevok na základe toho, že je napísaný z čerstvo založeného profilu. Som tu už roky, ale tiež som tu bola kedysi nová. A profil som si založila, keď som sa chcela niečo opýtať.
Ako tak pozerám, tiež tu nie si dlho. Mám ťa preto považovať za nedôveryhodnú?
Vypite si za pohár obaja a skúšajte, nie prstami. Keď to naozaj nepôjde choď ku gynekologovi, pozrie ťa.
A hlavne sa dohodni s priatelom ze si kupi kondom a spravne ho pouzije..
Lubrikant
Ahoj, skus si vyhladat “kegelove cviky” mala som rovnake problemy.. trochu pomohlo 🙂
Ďakujem za odpovede skusim tie cviky a ten lubrikant lebo dnes sme skušali no naozaj ta bolesť bola silna viem že to boli no aš takto som nečakala ale ďakujem
@anonym123455 originalny nick, dnes zalozeny profil, gramatika nula a hned takyto “problem”. Chaby pokus.