Ahojte baby bola som ešte v roku 2019 na lsk na zistintenie prechodnosti vajcovodov,a mam v pravom vajecniku saktosalpinx to je tekutina naplnená vo vaječníku,dnes som bola u gyn..a mám ísť na laparaskopiu odstranenie saktosapligu vajcovodu ...chcela by som sa opýtať ako to prebieha,a koľko dní sa ostáva v nemocnici. Ďakujem vopred za odpovede 🙂
@veronikaa006 aha Ďakujem lebo strasne sa bojím toho :/ tak tebe to bolo ešte horšie keď že si aj krvácala :/ a ako si potom dopadla aj si potom otehotnela
@iwuskapoh
Nie 😓
@veronikaa006 ale jeden vajcovod máš nie? Neskúšala si ifv?
@bororka :D nie mislim gynekologicka mi dala vymení lístok na lsk na odstránenie vajcovoda...ale neviem či má zoberú do nemocnice aj gynekologická hovorila že asi ma terás nezoberú tak preto sa pýtam že čím skôr chceme ísť lebo chceme ísť aj na umelé oplodnenie ospravedlňujem sa zle som to napísala :D
@iwuskapoh mňa operovali v sobotu a v pondelok som šla domov. Budeš mať 3 jazvy : jednu v pupku a dve nižšie na opačnej strane ako máš ten vajcovod ktorý idú vybrať. Ja som bola na PN mesiac ale ja som mala mimomaternicové tehotenstvo a mala som aj krvácanie do dutiny brušnej takže okrem toho že vybrali vajcovod aj čistili brušnú dutiny. Fyzicky som bola ok asi po týždni po operácii.