mate skusenosti s PESA, MESA ,TESA , TESE
Moj partner podstupil zakrok – vazektomia pred 12timi rokmi. Pred rokom podstupil reversal vasectomy . ale asi neuspesne. Moj zravotny stav je o.k. Vie mi niekto povedat cim vsetkym musime podstupit aby sme mohli otehotniet?
on uz tento chirurgicky zakrok na obnovenie podstupil ale nefungovalo to 😒
@lubicaligocka ma deti uz?alebo ty?
partner ma 2 .
spolu deti nemame
@lubicaligocka takze ty deti nemas?
nie
@lubicaligocka ako si reagovala ked si sa dozvedela ze podstupil zakrok?nechcela by som zit s takym muzom ak by som nemala vlastne deticky ☹ ak ho milujes a chcete spolu zit tak asi by som ti napisala uplnu hlupost ze otehotniet mozes s inym muzom 😒 to asi vies 😔 chciet s nim dieta ked je to uz nemozne ☹ chces len ty s nim dieta?ako sa on k tomu stavia?
nemozne to nie je. je to len financne naroce. tu by nas tu stalo okolo £ 7000 ( ak sa spermie nachadzaju v ejakulate je mozne ich odobrat zavedenim tenkej ihly do epidymis alebo testicular tissue ) toto sa robi po vazektomii alebo po neuspesnom navrate vaz.
nemozne to nie je. je to len financne naroce. tu by nas tu stalo okolo £ 7000 ( ak sa spermie NEnachadzaju v ejakulate je mozne ich odobrat zavedenim tenkej ihly do epidymis alebo testicular tissue ) toto sa robi po vazektomii alebo po neuspesnom navrate vaz.
@lubicaligocka a?chodte do toho ak je to mozne a treba zobrat uver 😒 ja nechapem preco isiel na zakrok 😒
su styri mozne techniky ako je mozne ziskat spermie aj po vazektomii.
🙂 urcite do toho ideme. ... ale rada by som sa poradila s niekym kto ma podobnu skusenost uz prezitu... 🙂
keď išiel na vazektómiu mal si uložiť spermie v spermobanke.... a keď tak už neurobil a aj odhliadnuc od toho
obrovské množstvo detí čaká na adopciu.... prečo je pre ľudí také enormne dôležité mať len a len vlastné
dieťa? adoptujte si čím viac detí tým lepšie... a tých 7000 libier minte na nich a nie na debilný zákrok aby ste
silou mocou mali vlastné.... aspoň to je môj názor... hlavne že je každý "pre život" .. ale v domove
http://www.urology.sk/nase-sluzby/vazektomia-mu...
Skopirovala som tuto cast z tohto clanku (stranky):
"Priechodnosť semenovodov sa dokáže chirurgicky obnoviť aj po mnohých rokoch, preťaté konce semenovodov sa musia k sebe prišiť . Táto operácia sa robí v celkovej anestézii a môže trvať aj niekoľko hodín. Úspech operácie je nízky a obnovenie plodnosti je otázne.
Sterilizácia je teda výkon, ktorý je s vysokou pravdepodobnosťou nezvratný, nedôjde k obnoveniu plodnosti muža. Všeobecne platí, že čím viac času uplynie od sterilizácie, tým je nižšia nádej na úspech operácie. Sú popisované prípady mužov, ktorým sa, na ich žiadosť, dokázalo obnoviť priechodnosť semenovodov , ale navrátiť plodnosť sa nepodarilo u väčšiny z nich. Dôvod je pravdepodobne v dôsledku imunitných pochodov, ktoré vznikli po sterilizácii porušením prirodzenej bariéry medzi spermiami a krvou. Preto odporúčame uložiť ejakulát pred vazektómiou do spermabanky."