Ako otehotnieť, keď sa mi to už rok nedarí?

esterka1234
1. dec 2016

Ako otehotniet ked sa mi to nedari?

oslo1
1. dec 2016

V prvom rade zmen myslenie. Nie, nedari sa tebe, nedari sa Vam.
Obidvaja by ste mali ist na testy, nech sa zisti, kde je chyba.

esterka1234
autor
1. dec 2016

ale de oto ja mam uz jeno dieta 3 rocne ale som rozvedena azijem z druhomuz rok a pokusame sa o dieta bola somuz odnehotehotna ale uz rok nic sa nam to vobec nedari som zufala tuzime po dietatkuu velmiii

illinka
1. dec 2016

Nieco pre to spravit.cvicit vitamin.doplnky..m

esterka1234
autor
1. dec 2016

neviem ci si mam zakupt dajake tabletki alebo este raz st za doktorom tuzim po dietatkuuu velmiii

oslo1
1. dec 2016

To je jedno, ci mate deti, alebo nie. Treba zistit pricinu, preco sa vam nedari. Treba vam ist obidvom na vysetrenie. Vam na gynekologicke a partnerovi na spermiogram.

majba
1. dec 2016

@esterka1234 treba ist za gynekologom, nech skontroluje hormonalny profil, urobi folikumetriu a tiez treba partnera poslat na sperimiogram k andrologovi. pretoze ak sa nedari vam obom, musite to riesit obaja. ak je nejaky problem, najskor to odhali lekar, lebo skusanim a pitim cajikov stracate cas. ak sa problem nenajde, bude to chciet skusat, ale ak lekar nieco zisti, urcite vam pomoze.

esterka1234
autor
1. dec 2016

skusime to este tak to aj mam ist na tie testi ked uz mamm decko ale ne znim

illinka
1. dec 2016

@esterka1234 ja ti takto napisem.tiez som otehotnela pred 3 rokmi ale zial nedopadlo to dobre.potom rozne vysetrania a pod.dokonca umele a nic.tak som isla v septembri na seminar pre zeny kde sme cvicili jogu pre zeny a inw cviky pre zeny a jupiii som tehu. A pritom mi povedali ze ja.mam pco a manzel zly spg.

majba
1. dec 2016

@esterka1234 ano, bolo by vhodne, aby si isla aj ty. ved za tie roky, ved vsetci starneme, sa v tvojom zdravi mohlo hocico zmenit. a vsetrenie preplaca poistovna a ty budes vediet, ci si OK.

libawet
2. dec 2016

@esterka1234 netlač na pílu a kašli na to, príde, keď príde...je to aj o psychike a o celkovom upokojení sa.