ako najdlhšie Vám meškala menštruácie ? ( okrem tehotenstva )
najdlhsie asi len par dni no spoluziacke zo strednej aj zo dva mesiace. musela chodit na tie vyvolavacky.
17dni
Raz mi neprisla v ten mesiac a prisla az na dalsi.. takze asi 60 dni. Neriesila som to, odvtedy chodi pravidelne.
Aj pól roka a všetky vyšetrenia v poriadku a tehotná som nebola
ďakujem...už stresujem..menila som telefón a zabudla som poznačiť kedy som mala poslednýkrát....a neviem si vôbec spomenúť..zvyčajne mám na deň presne...
@maryann8 tak pevne verím, že nie som...
Mesiace. Mam PCOS. Ani som to neznacila do kalendara, naco.
Ale ak ty mas menzes pravidelne a teraz ti meska, zbytocne sa porovnavas s inymi zenami
Raz za čas jedenmesiac vynechá, okrem toho možno týždeň.
Aj mne niekedy akoby jedna vynecha a pride az ta dalsia. Takze cyklus dlhy 56 dni, meskanie 28 dni.
Ved si sprav test! Kup tie lacne, co tri-styri dni sa otestuj, az pokial nepride ms alebo druha ciarka 🙂
52dní ......teda jeden mesiac mi vynechala
@veselo_neveselo nemám odvahu ...
@veselo_neveselo a šanca by bola fakt 1%
Ci mas odvahu alebo nie, aj tak sa nic nezmeni. Bud si alebo nie si. A aj 1% znamena, ze niektora bola tehotna (1 zo 100). Lepsie vediet ako nevediet, a ak by bolo treba situaciu nejak 'riesit', lepsie cim skor.
Mne 3 mesiace, podmienené stresom v praci. Cudovala som sa aj bola rada, s mojou bolestivosť ms by to bolo ešte horšie. Tehotenstvo nehrozilo, bola som rok sama.
Keď som chcela termin k dr urobiť, di týždňa som dostala.
Momentálne rok, ale mám na to vek, že už ani nemusí mrcha prísť.