ahojte. druhykrat v zivote mam diskomfort tam dole. na treti den som si kupila v lekarni cipky a masticku. pomohlo to ale 4den to este stale citim.
mate nejake osvedcene vyskusane tipy ako na to? dakujem
@levica202 Myslím si, že áno. Tiež som nimi trpela a rada som jedla sladkosti. Teraz som tehotná a paradoxne sladké nemôžem ani cítiť už 8. mesiac, len výnimočne. Napriek tomu, že v tehu sú vraj kvasinky rozšírenejšie, zatiaľ som ich nemala ani raz 🙂
Podla mna chod ku gynekologicke. Ja som mavala kvasinky v jednom kuse, uplne stale - robia sa z mliecnych vyrobkov, zo stresu, zo sladkeho, z malo spanku, aj z kondomov mozu byt. pouzivala som canesten aj vyplachy, ale vzdy to bolo take docasne. Potom mi doktorka predpisala take cipky na vkladanie (neviem ale bohuzial uz ako sa volali), oni sa rozpustali 24 hodin denne, brala som ich 5 dni myslim a odvted mam s kvasinkamk pokoj (klopklopklop).
Dobre je dat 1 den Idelyn a 2. Den vyplach Clogin a opakovat, kym neminies cele balenie. A este mast na vonkajsie pouzitie, bud Canesten, alebo Fungicidin
dik za rady...
@juliet86 ja som mavala opakovane aj kazdy mesiac. Za posledne styri roky som mala len 1x. Ani v tehotenstve som nemala tento problem. Pomaha mi rakytnikovy olej, ktory si nakvapkam na tampon. Pri prvych príznakoch rychlo sup sup a po 2 dnoch je vsetko ok. Skus, dufam pomoze nielen tebe 🙂
@juliet86 Menej papať sladké, biele pečivo, nasadiť probiotiká - laktobacily, aby sa upravila flóra 😉