Ako liečiť opakujúcu sa mykózu?

1. mar 2021

Baby co na opakujúca sa mykozu? Resp ani neviem ci to je mykoza, ale vždy to dr liečil ako mykozu. Ale má to aj manžel. Už skoro po každom sexe sa objavia príznaky. Jemu url tiez dáva len maste. V piatok idem znova k Dr, minule mi ani výter nemohol zobrať lebo som mala menštruáciu. Ďakujem za rady

kristind
1. mar 2021

Mne neskutočne na opakujúce mykozy pomohol intímny umývací gel Masmi. Dá sa kúpiť cez net. Neviem či ho majú v kamenných obchodoch. Používala som ho vyše roka a odvtedy mám svätý pokoj

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazrakysadeju
1. mar 2021

prosím napíšte mi súkromnú správu, ďakujem 🙂

autor
1. mar 2021

@kristind mal aj manžel resp priateľ nejaky problém? Mne dr povedal, že to nie je prenosné a stále to mame obaja 😩

ivangeline
2. mar 2021

zasadita strava..laktobacily..vetrat tam dole,tj nic tesne nenosit,ak netreba. Mozno zmena pracieho prasku a avivaze..Aj pohyb pomaha proti kvasinkam..

kristind
2. mar 2021

To neviem, ex u lekára nebol, ale mala som s tým problém dlhodobo, že raz za čas bez ohľadu na vzťah. Nepripisovala som to vtedajšiemu partnerovi, keďže som mala problém aj predtým. Potom som prešla náhodou na masmi (netestuju na zvieratách a je to prírodný produkt, preto som si vybrala túto značku) a mám kľud. Dokonca ho už asi vyše roka nepoužívam, pretože už ich nemajú v dmke a stále je to ok.

kristind
2. mar 2021

Tu mi ho našlo za super cenu. https://www.mojalekaren.sk/masmi-bio-intimny-sp...
Kupovala som ho za viac. Ale vydržal mi omnoho dlhšie ako napríklad lactacyd

oomina
26. apr 2021

Mne pri tomto pomohlo, keď som si čípky vkladala, podľa mňa liečba mykózy sa bez vyšetrenia u gynekológa proste nezaobíde a k tomu som si v lekárni Wobenzym vybrala a spolu som to začala užívať.
A odkedy som sa vtedy preliečila, tak už mám kľud a teda je to už nejaký ten piatok 🙂