Ako je to s menštruáciou po kyrete?

niki2378
1. máj 2024

Dna 22.4 som absolvovala kyretaz z dovodu dlhodobeho nepravidelneho krvacania .Chcem sa spytat ako je to s menstruaciou po zakroku zhruba kedy ,a tiez ako je to s bolestami .Je mozne ,ze menstruacia sa dostavi po tyzdni od zakroku aj s bolestami ,alebo to ma suvis so zakrokom.Dakujem za pripadne odpovede a rady

adri266
1. máj 2024

@niki2378 Dostala som menzes, ktory bol velmi bolestivy. Ked som to potom povedala Dr, povedala, ze je to normalne. Skoda, ze ma na to nepripravila, lebo som myslela, ze umriem od bolesti.

niki2378
autor
1. máj 2024

@adri266 prosim po akom case prisiel menzes ?

adri266
1. máj 2024

@niki2378 Ja som v podstate hned od kyretu krvacala, lebo som musela pred nim brat lieky na zastaavenie krvacania. Ak si chces precitat cely clanok, tak tu:
https://www.modrykonik.sk/blog/adri266/article/kyret-moja-skusenost-5bx8bq/

niki2378
autor
1. máj 2024

@adri266 hmmm realita v zdravotnictve,este ze mn pouvili ze vysledky o 3tyzdne,no znepokojena som krvacanim a bolestami krvacanie zacalo asi po 10dnoch aj bolesti

sandri
1. máj 2024

Najprv som cca 10 dni krvacala po kyrete a nasledne plo 2 dni neskor sa dostavil menzes (na den presne podla kalendara). Menzes bol rovnaky ako ine mesiace. Velke bolesti som nemala, skor take tupe. A to mi tvrdili, ze menzes dostanem najskor o 6 tyzdnov.

niki2378
autor
1. máj 2024

@sandri ved prave ze skoro vsade sa uvadza ze do 4-6tyzdnov by sa mal dostavit
ja som po zakroku len do vecera mala krv potom uz nie az teraz na 10den bolesti ako na menstruaciu a krvacanie

sandri
2. máj 2024

@niki2378 ak mas termin MS, tak si pravdepodobne dostala MS.