Ako fungujete cez plodné dni?

31. okt 2023

Ahojte baby ako dokážete fungovať keď mate plodne dni? Mne je od rána neskutočne zle, bolest brucha-krce. Hlavu mi ide rozstrelit, extrasystoly.
Teraz som sa premohla a išla som s malou na prechádzku aspoň trochu.
Ale tie stavy sú neskutočne raz horúco, raz zima raz na odpadnutie, raz veľa energie. Ach každý mesiac toto iste. Aby to človek mal týždeň kľudný v mesiaci prv plodne dni, pms, ms a tak dookola 😂

januska12323
31. okt 2023

Fungujem normálne o plodných dňoch viem akurát tak z appky. Ak by som to mala ako ty asi by som riešila vyšetrenie hormónov.

stellarstar
31. okt 2023

Normálne ako led mam ms, hodím do seba tbl proti bolesti a idem ďalej pretože fungovať musím, popritom som aj v perimenopauze takže aj s tými príznakmi musím bojovať

medda_beda
31. okt 2023

Plodné dni som cítila asi tak 4krát za menštruačný život.
Užívala som na to nejaké lieky čínskej medicíny a odvtedy znovu ovuláciu necítim.
Keď už bolesť bola nepríjemná tak lieky od bolesti.

h2
31. okt 2023

Vôbec nikdy som necítila ovuláciu, či plodné dni. Podľa mňa toto, čo zažívaš, nie je v poriadku. Dr. o tom vie?

minenkak
31. okt 2023

Nikdy som nevedela kedy mám plodné a neplodne dni

autor
31. okt 2023

Začalo mi to po pôrode, dovtedy som nevedela ze nejaké plodne dni mam. A teraz trpím plodne dni, pms, ms mam co robiť 😅

doris11
31. okt 2023

Ja cítim len keď mám plodne dni, vtedy mám hrozne stavy 🤣 ms má len trocha sem tam boli podbrusko ale inak pohoda oproti plodným dnom 😂

autor
31. okt 2023

@doris11 hej mam chuť dakoho prizabit 😅 ale muža nemám doma po ruke 🥲

nika23t
31. okt 2023

Mne to takto začalo po poslednom porode, keď som potrebovala vedieť predtým, že kedy mam ovulaciu, tak nič, telo kaslalo na to, aby mi dalo nejake "znamenie". Ale po pôrode každý mesiac úplne cítim a vidim všetko, celý cyklus mam taky citlivý, alebo ako to nazvať. No a fungujem normálne, musím kvôli deťom, len vo mne to celé vrie... A tiež sa necítim vtedy fyzicky a ani psychicky ktovieako dobre.