Zdravím, bol som na neurologii zistili mi tetaniu... Beriem na to Magnosolv jeden sáčok na den, a večer jednu tabletku Xanax 0.5... Celý deň má boli hlava a nedá sa mi dýchať, keď by som sa hlbšie pár krát nadýchol mam taky dojem ze odpadnem. Mam také závrate už to trvá 2 mesiace len som prestal fajčiť 4 dní co nefajčím tak a sa mi ešte zhoršilo, keď mi príde špatne tak si zameriam tlak a ten mam tak 136/78 tep 82. Už som zúfalý lebo neviem normálne fungovať
Podľa mňa to bude skôr z tej tetánie ako z tých liekov, skús to chvíľku neriešiť, proste sa snaž čo najviac na to aspoň jeden deň nemyslieť, že berieš tie lieky a že ti niečo je a uvidíš či ti nebude lepšie
@bubalea no už som to skúšal, ráno vstanem kolo 9:00 a za hodinku ma to chytí... Doktor mi povedal ze si mam dat polku Xanax u ak má to chyti ale ja to mam aj 5 x za deň a nemôžem to jest ako lentilky... A teraz mi bolo zle dal som si tabletku ma to prešlo.. Bol som aj u psychologicky ale ta mi len povedala aby som sa ukludnil a naučil sa dýchať... No asi to ešte nezažila dal by som jej vyskúšať aké to je
@rasto1rasto to mi je luto, ze mas taketo stavy :-/ Dufam, ze ta to cim skor prejde!
@rasto1rasto myslim, ze pani dr.psychologicka ma pravdu. Musis sa upokojit. Ak sa ti stazi dychanie, vezmi si zuvacku a povedz si ze uz je ok. Spriechodni ti to dychanie a ozaj, musis sa upokojit a kludne dychat. Panika a stres su svine. Dokazu cloveka riadne zmiast a dostat do neprijemneho stavu. Veeela veci je v hlave. Myslim to v dobrom. Drzim palce, ty to das a budes na seba hrdy. Potom nam napis, ako si to porazil.
@rasto1rasto ahoj ja mam hylerventilacnu tetaniu a zvyknem mat tiež takéto problémy s dychom hlavne ak sa mi dostaví nejaký krc ja beriem tiež magnosolv ráno no keď mám nízky tlak co zvyknem mat 88/64 a 63 pulzov vtedy si ráno nedám pockam kým sa mi tlak trochu zvýši ja neberiem xanax ale frontin 0,25ku ale aj to iba vtedy keď som veľmi nervózna ci rozrušena, keď ta chytí ten záchvat treba sa hlavne upokojiť a dýchať keď nemôžeš zhlboka tak skus sáčok a dýchať doň mne pomáha dýchanie zhlboka, a hlava ma tiež často bolieva
@rasto1rasto pridaj sa na fb skupinu panicka porucha