Ahojte babule, prosím vás mám taký úplne trápny problém... prišla som z nočnej a momentálne užívam cipky na hemoridy a zároven aj vaginalne, nakoľko som po nočnej úplne unavená tak náhodou sa my stalo že som si ten vaginálny čípok zaviedla do konečníka, žiaľ som už po stolici takže čípok zostal vo mne môže sa my niečo stat?
Nemyslím si, že by sa ti niečo stalo, ale nechápem ako sa to dá pomýliť
No ka by som to len na taku lahku vahu nebral. Stat sa moze hocico.
Ja tiež myslím že nie, horšie by to bolo opacne
@klaudia_kaja Nakolko som mala nočnú tak som fest uvaneva a poplietla som si krabičky, a ked som zobrala tu druhu zistila som čo som urobila.
Boze ja neviem čo mám robiť. Keby siel aspon vytlačiť..... Och....
@podkolienka951 a neroztopil sa??
@veronikaszabova asi ano
@veronikaszabova urcite sa roztopil, ako aj vsetky ine cipky....neviem co plasi zakladatelka...
Podľa mňa nemusíš stresovať, každý čípok sa roztopí, takže sa roztopil a preto ti nejde už vytlačiť. Nič vážne sa neudialo!
@podkolienka951 V pohode,mzslim ze sa nemusis obavat. Opacne by to uz mohol byt trosku problem.
@klaudia_kaja No jedna kamaratka zabudla ze uz si davala tampon a strasne bola vytocena ze preco jej neje dat. Inokedy zase druha na chate ( samo ze popite ) si davala tampon a rano zistila ze ho ma mmmm inde 😝 Takze mozne je vsetko.
Záleží akú účinnú látku obsahujú . Pre spokojnosť by som si to dala overiť na národnom toxigol.inform.centre 0254774166.
Jedna sa o tieto https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/fyt...
urcite sa nic nestane
To sa vobec nemusis bat.
Toto je podla mna okay, nic sa nestane, skor by to asi bolo horsie keby to je naopak
Nič sa ti nestane už sa to rozpustil a aspoň zvlhcilo sa to tam
@17juraj17 pobavil si ma 😂😂😂
@podkolienka951 tak tu sa fakt nemusíš báť😁
no ja by som v pripade pochybnosti:
zavolala na gyndu, alebo do lekarne, (alebo inemu kompetentnemu lekarovi) - poradi asi lepsie, ak oktorakolvek ing, judr, ci ina hoc studovana, no s problemom neoboznamena z MK.
@podkolienka951 ja som lekarnicka, nic sa Ti nestane, su to iba dezinfekcne a zvlhcujuce cipky bez specialnej ucinnej latky.
@podkolienka951 .....😂....smejem sa....ale nevysmievam. Pripomenulo mi to sesternicu...ktora na otazku lekara...ci douzivala vsetky čípky...povedala ,,ano...ale uz mi ich nedavajte...mala som po nich stale cudnu chut v ustach..."......Na margo tvojho omylu....okrem toho..ze Ti to na velkej potrebe pojde ako po masle...nic ine Ti nehrozi. Naozaj.....😆
@anabella111 Tento vtip poznam s tym ze,, uz mi ich nadavajte zle sa prehĺtajú`` 🤣🤣
Som sa nasmiala🤣🤣🤣 Manzel si daval 3dni detsky nurofen(cipky) namiesto tych na hemeroidy.
Ja si myslim ze nie.