Ahojte baby, ja sa vás len chcem opýtať že keď ste maly prvú menštruáciu ako dlho trvala, lebo ja som ju dostala pred piatimi dňami takže ju mám 5. deň a furt je taka silnejšia. Ako dlho trvala vaša prvá menštruácia? Ďakujem vám za každú odpoveď. Mám 13 rokov.
@michaela7777777 kludne aj 7dni moze trvat. A co berez ze silnejsia? Kym nemenis vlozky kazdev2 hodiny neratala by som to za sulnejsiu ms.
uprimne neviem ale najdlhsia bola v zaciatkoch 14 dni
ja si pamatam tiež som tak dostala najprv to bol hnedý výtok a o den na to sa mi spustili...nepamatam si už intenzitu...ale trvali 4 alebo 5 dni jeden den dokonca nič netieklo...necitila som žiadnu bolesť...no ked prišli na 3 krát čiže 3 mesiac už prišli aj s bolesťou a už trvali 7 dní....no pamätaj dakedy ti môžu trvať hoc kedy aj 5 dní 6 dní kludne aj 4 a nič sa nedeje...No keďže ty máš len začiatok tak sa ti to musí popravovať 🙂 ak budeš mať ohľadom tohto ďalšie otázky kľudne mi tu nak napíš správu
A ty nemáš mamu, ktorej by si sa to spýtala?
@michaela7777777 5 dní, silnejšie krvácanie. Ale až teraz som zistila, po 8 rokoch, že silné krvácanie vyzerá úplne inak.
Ako bolo vyššie písané, ak nemeniš vložku každé 2 hodiny tak to je ešte okej. Ja musím meniť aj každú hodinu niekedy a to teda už sranda prestáva byť.
Nezúfaj, telo si zvyká.. prvé mesiace môžu byť ešte pestré
Ja si tusim pamatam ze az 8 dni cca
@michaela7777777 toto je tak individuálne, ako to, koľko trvá chrípka u každého človeka rôzne