Ahojte baby aké máte skúsenosti z ovulaciou? Ja som bola 26.10 u doktorky a povedala že mám ovulaciou dne 2.11 som tam bola zase lebo mám bolesti stále v pravom vaječníku a povedala že som stále v ovulaciou nieje to už dlho?príde aj načas menštruácia 8.11 mám dostať aj menzes? Je to nejaké divne už.
@matus7030 tak mi odpovedala že prebieha u vás stále ovulácia aj 26.10 aj dnes 2.11 že asi vajíčko ešte sa neuvoľnilo. Tak preto sa pýtam že či je to možné.
Mohlo byt, ze uz toho 26.10. videla, ze sa ovulacia blizi. Bud sa nespravne vyjadrila alebo ty si nespravne pochopila. Nieco vsak tu ovulaciu zastavilo, kedze dnes ju nepotvrdila. Pravdepodobne este len bude alebo budes mat anovulacny cyklus. Ak ovulacia prebehne, tak sa ti posunie cely cyklus. Ak ovulacia neprebehne, tak menzes mozes dostat v ocakavanom termine.
@zuzanaete 26.10 mi povedala že máte ovulaciu. A dnes som tam bola kôli tomu že mám stále bolesti v pravom vaječníku tak ma vyšetrovala a povedala že ešte ste v ovulacii asi sa vajíčko neuvoľnilo. To bola jej odpoveď takže som ztej odpovede nejak zmätená.
Ovulacia je uvolnenie vajicka. Takze pokial sa neuvolnilo, tak si pred ovulaciou a nie v ovulacii. Doktorka ma divne vyjadrovanie. Rozhodne nemozes mat ovulaciu niekolko dni.
@zuzanaete mám problémi gynekologické. Kôli tomu som aj zmenila na ďalšiu. Nemám menzes iba 4 dní spinenie. Preto som tam tak často ťahá sa to somnou už od 23.7 a pýtam sa aj iných žien. Odbiju ma potom doma nad tým rozmýšľam že šak to nemá logiku. Pred ovulaciou? ale to nevychádza moja menštruácia na 8.11
Určite nemáš ovuláciu týždeň. Možno sa len doktorka vyjadrila inak, alebo si ju zle pochopila. Ovulacia prebieha naozaj len 24 hodín. Ak by si si aj robila ovulačné testy, úplne pozitívne vyjdú max 1- 2 dni.