Ako dlho ste mali menštruáciu po kyretáži?

flower24
26. júl 2017

Ahojte, prosím, ako dlho ste mali menštruáciu po kyretazi a kedy vám prišla? Kyretazi som mala 16.6 a prvé (najskôr) spinenie mi začalo 14.7 a po pár dnoch preslo do normalneho krvácania len to už dokopy trvá 13dni. Je to normálny stav? Som sledovaná ambulantné v nemocnici pre vstrebavajuce sa mimomaternicové tehotenstvo, no momentálne odcestovana mimo bydliska a k lekárovi sa dostanem až v pondelok. Preto ma zaujíma, či aj vy ste mali niektora takú dlhú menštruáciu alebo to nie je bežné po takom zákroku. Dakujem

alilka
27. júl 2017

@flower24 ahoj..v tom ti veľa neporadim ale čo ma zaujalo že vstrebávajuce sa mimomaternicove tehotenstvo?to kde tak robia?ja som v marci prišla o vajcovod pre mmt a teraz som zasa tehu a zas nedobre a bojím sa že to je opäť mma vezmu aj druhý vajcovod..😭😭

pininka
27. júl 2017

Ja som mala tiez po potrate silnejsi ten prvy menzes a ak a ti to estw vstrebava moze byt ze to bude aj dlhsie. Ja som po kyretazy velmi dlho krvacala a nikto nechapal ze z coho,ale nakoniec to bolo ok.

flower24
autor
27. júl 2017

@pininka Ako dlho si mala prosím ťa?

pininka
27. júl 2017

@flower24 juj to si uz nepamatam,ale viem ze silny bol, som nestihala vlozky menit

lucinocka
27. júl 2017

@flower24 dosla presne na 28 den a trvala ako zvycajne, nic zaujimave na nej a dalsia opat dosla na 28 den🙂