Ahojte, pred 10timi dňami som podstúpila plánovaný cisarsky rez. Chcem sa spýtať ako dlho ste mali bolesti? Od druhého dňa som sa snažila fungovať aj keď to bolo prekonávanie samej seba, no stále sa nemôžem zasmiať, keď si kychnem tak mám pocit, že sa mi to od bolesti roztrhalo 🤦 pri vstavaní z postele a pri stolici to tiež ešte veľmi bolí a chcem vedieť či je to ok. Ja viem, že je to veľká brušná operácia, ale toľko mamičiek hovorí, ako rýchlo boli fit, že neviem či volať doktorke alebo proste ešte treba čas... ďakujem 😊
@bajuss21 ja som 10 dni po cisaraku dostala rotavirus - tak si vies predstavit tu bolest pri vracani :(
A neboj, prejde to.
Asi dva týždne to bolo horšie + pri kojení dosť bolela jazva aj mesiac.
No a beres dake lieky este ? paracetamol nieco od bolesti, kludne si daj, aby si mohla fungovat.
Super, ďakujem, tak som ostala spokojnejšia 😊 paralen si dám ešte keď treba...len fakt som mala takú naivnú predstavu, že to rýchlo bude ok...len krútim hlavou teraz nad babami, ktoré chcú dobrovoľne cisarsky rez 🤦
@bajuss21 prve 2 tyzdne ma vsetko bolelo pri kazdom pohybe, smiechu, kychani a tak.. A viac menej az po mesiaci som s vedela tak hybat ako predtym 😊 si vezmi, ze to nie je maly zakrok ale operácia po ktorej sa potrebuješ zotavit🤷♀️ 😊
@bajuss21 aj ja som mala mylnu predstavu o cisarskom. Myslela som ze s usmevom, na opatkoch a s kabelkou ruke odkracam. 😂
Jazva sa mi hojila skoro rok, zacala som sa od bolesti hrbit .. dva mesiace som po cisarskom som mala dost bolesti, ja co tabletky nedam do seba, som sypala kazdy den proti bolesti. Kazda z nas sa inak zotavuje.
Presne 2 tyzdne ma to bolelo
Ja som sa dostala do poriadku veľmi rýchlo, ale keď som začala chodiť na prechádzky s kocikom to bolo niečo hrozné nevedela som sa postaviť z postele, ale po šestonedeli som už aj brusaky robila
@bajuss21 ahoj, tak ja som napr bola do týždňa fit, už som ani nevedela, že som rodila...ale moja krstna mala problémy dosť dlho, kamarátka tiež...tak to asi záleží len od tela ako rýchlo sa s tým dokáže vyrovnať 🙂
@bajuss21 mám za sebou 3 cisárske rezy. Prvý bol už veľmi dávno a liečila som sa dlho. Druhý bol 3,5 roka dozadu a liečila som sa skoro celé sestonedelie a tretí bol cca 9 mesiacov dozadu a po 2 týždňoch som už bola skoro úplne fit. Občas zabolelo po prudkom pohybe ale inak super
ja mam od sekcie 20 mesiacov a bolesti su stale.. aj opuch. Dr vravi, ze je to ok, ziadne zrasty, nic, ale asi mi zasili nejaky nerv, tak to bude boliet zrejme uz vzdy.. 😕
Mňa bolelo intenzívne do pol roka, potom menej ale teraz už rok a pol po pôrode a bolesti sú stále, z kontroly viem že mám preklopenu maternicu a zrastenu s močovým mechurom, preto mám bolesti aj pri močení a všeobecne tlačení, keď to už mám tak napísať, držím palce aby ty si bola ten lepší prípad a rýchlo sa zhojila bez ďalších problémov
Je to úplne normálne, neboj sa, potrebuje to len čas...