Ako dlho ste krvácali po samovoľnom potrate ?

jozkohrasko
14. jan 2020

Ahojte,

Pred dvoma dnami som samovolne druhy krat potratila v 8t, u lekara som uz bola, na kyretaz pravdepodobne nebudem musiet ist.
Dostala som nejake tbl.v ambulancii na otvorenie krcku pretoze som mala v sebe este nejake malicke kusky a inekciu na stiahnutie maternice.
Teraz dost krvacam uz druhy den (ako pri silnej menstruacii)
Prvy krat ked som potratila som velmi slabulinko krvacala iba jeden den a potom uz len spinila asi tyzden. Bolesti som nemala ziadne.
Ako dlho ste po samovolnom krvacali? Mali ste aj nejake belesti? Trosku ma pobolieva cely spodok, nemozem si poriadne ani sadnut, ale mam skor pocit velkej citlivosti.
Dakujem za kazdu odpoved

ukulela
14. jan 2020

@jozkohrasko Ja som krvacala ako pri silnej ms, takze urcite take 3-4 dni - okrem toho u teba je to este podporene liekmi. Ku tym bolestiam, myslim, ze cely spodok by ta boliet nemal, mala by si citit len krce, resp. stahovanie maternice ... asi by som zavolala lekarovi, ci je to normalne, moze to byt mozno liekmi. Drz sa.

petushka7
25. feb 2020

@jozkohrasko prosím ťa, mala si aj tehu príznaky?...ja už 7 deň špinim..na pohotovosti mi povedali, že som pravdepodobne 6tt, že nemusí to byť potrat, ale predtým týždeň mi môj lekár povedal že plod nerastie že už malo byť vidno srdiečko podľa poslednej MS....možno odchádza, len mám brutál žalúdočné nevoľnosti, tvrdé prsníky, brucho ako keby rástlo 😔...k lekárovi idem až 2.3.

sssimikkk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz