Ahojte kolko ste krvacali po cisarskom a ako silno?
Da sa dostat menstruacia pocas sestonedelia ked nekojim?
Ja som krvacala ani nie 14 dni a krvácanie bolo upne ako menzes pouzivala som klasicke moje oblubene vlozky 🙂nepouziavla som popororodne ani nohavicky ale klasika ako nosim bezne .Ja som nekojila len tyzden .Menzes som dostala par dni pred koncom sestonedelia.
No, ja som krvacala, a fakt ze krvacala, plnych 6 tyzdnov 🙊 ale teda ja som porodila dvojicky.
Pri prvom len cca 3 tyzdne. Pri druhom asi mesiac a pri tretej ozaj 6 tyzdnov.
6 týždňov, to ale nebolo extra silné krvácanie
6 tyzdnov a zufalo, bala som sa vzdialit z domu... je to individualne
Ja tiež celých 6 týždňov, posledný týždeň už tak menej, inak celkom dosť. A mlieka som mala, že by som tri deti nadojčila, pričom som mala len jedno - takže plne dojčené, ešte som aj odstrekovala a menštruácia mi prišla po tých 6 týždňoch presne na 26. deň a každý mesiac. Neviem o tom, že by niekto dostal svoje dni ešte počas šestonedelia - ale to je skôr otázka na nejakého gynekológa, či je to možné.
Krvacala som asi 14 dni,potom už len sem tam také spinenie a menzes som dostala posledný týždeň sestonedelia, na ďalší mesiac zasa presne načas a to trochu kojim.
Zalezi na tom ako je vycistena maternica. Klasika krvacanie alebo len spinenie. Doba je tiez rozna.
Katastrofalne som krvacala, az na tabletky so zelezom, 2 tyzdne boli strasne, potom to ustupovalo do mesiaca, na izbe som mala kocku, ktora mala iba slabucke spinenie, divala som sa na nu ako na zazrak🙈😆
Ja asi 3 týždne a velmi slabo, ako pri miernej menštruácii. Uz v nemocke som používala obyčajné vlozky a nie popôrodné. Nekojila som a MS som dostala presne po šestonedelí.