Ako dlho ste krvácali po cisárskom?

25. mar 2021

Ahojte kolko ste krvacali po cisarskom a ako silno?
Da sa dostat menstruacia pocas sestonedelia ked nekojim?

zuvelyn
25. mar 2021

Ja asi 3 týždne a velmi slabo, ako pri miernej menštruácii. Uz v nemocke som používala obyčajné vlozky a nie popôrodné. Nekojila som a MS som dostala presne po šestonedelí.

hors
25. mar 2021

Ja som krvacala ani nie 14 dni a krvácanie bolo upne ako menzes pouzivala som klasicke moje oblubene vlozky 🙂nepouziavla som popororodne ani nohavicky ale klasika ako nosim bezne .Ja som nekojila len tyzden .Menzes som dostala par dni pred koncom sestonedelia.

elenita
25. mar 2021

No, ja som krvacala, a fakt ze krvacala, plnych 6 tyzdnov 🙊 ale teda ja som porodila dvojicky.

pininka1
25. mar 2021

Pri prvom len cca 3 tyzdne. Pri druhom asi mesiac a pri tretej ozaj 6 tyzdnov.

mimka11111
25. mar 2021

6 týždňov, to ale nebolo extra silné krvácanie

cookie29
25. mar 2021

6 tyzdnov a zufalo, bala som sa vzdialit z domu... je to individualne

uriva
25. mar 2021

Ja tiež celých 6 týždňov, posledný týždeň už tak menej, inak celkom dosť. A mlieka som mala, že by som tri deti nadojčila, pričom som mala len jedno - takže plne dojčené, ešte som aj odstrekovala a menštruácia mi prišla po tých 6 týždňoch presne na 26. deň a každý mesiac. Neviem o tom, že by niekto dostal svoje dni ešte počas šestonedelia - ale to je skôr otázka na nejakého gynekológa, či je to možné.

tehotna40
25. mar 2021

Krvacala som asi 14 dni,potom už len sem tam také spinenie a menzes som dostala posledný týždeň sestonedelia, na ďalší mesiac zasa presne načas a to trochu kojim.

desore
25. mar 2021

Zalezi na tom ako je vycistena maternica. Klasika krvacanie alebo len spinenie. Doba je tiez rozna.

danieli
25. mar 2021

Katastrofalne som krvacala, az na tabletky so zelezom, 2 tyzdne boli strasne, potom to ustupovalo do mesiaca, na izbe som mala kocku, ktora mala iba slabucke spinenie, divala som sa na nu ako na zazrak🙈😆