Ahojte baby. Dnes som bola u Dr. A povedala ze mám mykozu. Nikdy som to nemala. Dala mi čipky aj masticku. Ako dlho sa vám to liečili? A chcem sa spýtať ze ci tie čipky môžem začať si dávať aj od pondelka, nie od dnes. Pretože na víkend idem preč a povedala ze mam nosiť vložku kým budem brat čipky, a by mi to cez víkend dosť prekážala ta vložka. Prosím nepustajte sa do mňa, sa len pýtam pretože toto mam fakt 1x. Ďakujem za každú odpoveď.
@aalzbetkaa / pokial nemas vyrazne svrbenie, stipanie, vytok, tak si kludne daj od pondelka, ale ak planujes mat sex s kondomom
@akinom0077 nie nie práveže ani nemám svrbenie ani nič len menší výtok. Preto som sa čudovala že som dostala mykozu. A ak sa môžem spytat ako dlho sa to lieči ak ste to už mala? A ako som to mohla dostať.. 🙂
@aalzbetkaa / ako dlho sa lieci? no ja neviem nakolko dni ti gyn dal cipky... pokial to nemas nejake chronicke tak ta liecba ktoru ti doktor dal by mala zabrat... ak je aj partner ok nemalo by sa to opakovat... avsak treba dodrzovat pravidla... nakolko mykoza moze vzniknut s vela pricin...
@akinom0077 dala mi na 7 dní a keď som sa pýtala ci mam Prísť na kontrolu rak povedala ze nie nemusím.
@aalzbetkaa / a partnerovi nedala nic?
@akinom0077 nie
@aalzbetkaa / to je chyba...pretize 100% ked mas mykozu ma ju aj parter
Odporucam oreganovy olej rano vecer 1 cajovu lyzicku kazdy den po dobu 3 m potom 3m pauza a znova. Absolvovala som to pretoze mi nic nepomohlo od dr. Az olej a to uz mam pokoj od mykoz 3 r
@salien31 / suhlasim, ja uzivam kapsule- oreganovy olej
@akinom0077 / davam to aj partnerovi
@akinom0077 ja som vydrzala brat olej rok a potom uz len preventivne 😊
@salien31 / ja vydrzim aj rok, pohode ja ked sa dam na nejaky vyzivovy doplnok uzivam poctivo pravidelne. Len som sa nikde nedocitala ako dlho sa oreganovy olej moze, tak to si ma potesila ze rok lebo vypada ze to funguje🙂 A ako casto si davas teraz ked uzivas uz len preveivne?
@akinom0077 ajo nemam problem aj dlhsie pouzivat ale rok je dlha doba na preliecenie a fungovalo to.viem ze sa ma pouzivat 3 m a 3m pauza . Potom som pouzivala sem tam ale problem sa mi nevratil. Teraz zase pouzivam mesiac ale semtam zabudnem
@aalzbetkaa môžeš jasné aj v pondelok začať😉