Baby,ako dlho počas ovulácie krvacate/špinite ? Mám to prvý krát takto mimo mrchy a dnes už je to tretí deň,moze to byt ono?🙏🏻
@alexandra180599 aj ja tak tri dni niekedy aj 4
U mňa to trvalo týždeň
Mne sa to zatial stalo asi 3 krat, raz 4 dni, naposledy 3 dni
U mňa to trvá týždeň až kým nestanem riadny menzes 😏🙄
vôbec....
Mne sa to nestalo este nikdy.. az ma prekvapuje ake “bežne” je ovulacne spinenie u žien
@alexandra180599 ja som s tymto nemala problem 37 rokov, ale posledny rok sa mi to pravidlne stava ale u mna tak ze to nie je spinenie ále zrazu sa spusti krv- musim mat vlozku intimka nestaci, niekedy je to s nahlou bolestou niekedy bez tecie doslova nohami ale trva to 2-3 hodiny len a deje sa mi to 12-ty den. Gyn som to povedala ze som nikdy nemala problem len posledny rok vsetky vysetrenia ok, niektore zeny to proste maju
@alexandra180599 nestávalo sa mi to nikdy za 14 rokov menštruácie a posledné dva roky dosť často. Takmer každý 2-3 cyklus. Špinenie trvá 2-4 dni a bola som aj u gynekologičky. Vraj je to bežné.
moze, tiez som trochu spanikarila, ked sa mi to prvykrat stalo, volala som svojmu gyn. , ze je to normalne, stane sa to, netreba sa strachovat, prejde to. Trvalo to tusim 3-4 dni