Ahojte maminky idem si k vám po radu som druhý deň po porode. Prebehlo to bez nastrihu teda bez sitia. Lenže !!! Straaaasne to stipe po wc...ako ste to vnímali vy? čo ste mali také isté šťastie ( a áno je mi jasné že po pôrode je to normálne ) chcem len vedieť pocity iných žien ...a dokedy to štípanie trvalo 🙂 ....dakujem za normálne komentáre 🙂
Prečo sa neopýtate sestry? Tam ju máte pod nosom, má teóriu, prax, my iba dohady. Po oboch pôrodoch ma pri močení nič neštípalo. Stále som ale chodila cikať do sprchy v pôrodnici. Možno tam máte zápal či lokálny infekt.
Cikat cez sprchu a spytat sa sestry, moze byt aj zapalene
Aj ked nemas nastrih tak vnutorna sliznica posvy ale aj mocovej rury moze byt odreta- ved ked isla hlavicka cela mocova rura sa stlacila. Aj mna to stipalo a po case preslo.
sprcha teplá a nech to pozru či tam nie je zápal na vizite
Ahoj, spomen to na vizite ked si este v nemocnici a opytaj sa...ja som mala nastrih a sitie ale viem, ze este aj doma som prve dni chodila ako trubka do sprchy, lebo mi to bolo lepsie takto...v nemocnici som bola na wc normalne raz, este aj blbymi utierkami vlhcenymi som sa utrela takze som aj hviezdicky videla od toho stipania 🤯
Cikat do sprchy a Bude to lepsie
Nám v pôrodnici kázali chodiť cikat do sprchy. No chodil som tak hádam aj prvý mesiac cely aj doma. Nemala som odvahu vyskúšať to normálne 😂
ma to pri druhom pôrode asi 2 týždne štipalo pri každom cikaní.... ale mne dr rovno po pôrode povedal že to štipať bude kedže som mala povrchové ranky a tým padom pri cikaní to štípalo .. ale prešlo to
@carduelis konečne normálna odpoveď ďakujem krásne 😏🙂
@nika_m haaaa jak ja veľmi že vlhčené s harmancekom však to vysušuje noooo vysusilo ma extrémne len nie tam dole 😁😁😁😁 🤦
skus chodit curat do sprchy pod teplu vodu 😊