prosim ako dlho časovo vašim detickam vyšli posledne stolicky?mame 14 mes a uz nam idu dcerka vsak ma neznesiteľné bolesti place v noci detto a nespi.slini a pcha si všetko do pusinky.neviem AKO jej ulavit.nepomohol ani nurofen.co robit???ako dlho to ešte potrvá?😢
Skus citron , alebo gely na zuby.. u nas sli malej zuby mesiac, kazdy tyzden jeden :/
nám pomohla Camilia
Určite posledné stoličky? Nasmu vyšli až niekedy po druhom roku, možno aj 2,5 mal, úplne bez problémov. Mala má teraz 15 mesiacov a teda jej vykukol akurát len siedmy zúbok... Ale tak to je jedno, aký zub, ja by som pri takýchto bolestiach dala nejaký liek, keď nie nurofen, tak skús iný, porad sa s dr o presnom davkovani, prípadne o niečom, čo dať, keď to je často
@adamkokubik nepomaha mi sme ich vybrali cez 10 balení
juj aj my máme teraz tieto problémy☹naša malá bude mať jeden rok a už má vonka osem zúbkov, teraz sa nám prerezávajú stoličky aj s očnými zúbkami, no nervy je chúďatko z toho 😢doteraz nám zaberali homeo ale teraz už ani to 😨
@ceresnovci
@ceresnovci
@leonidas8790
@zabina27 podotýýýýkam su to posledné stolicky už ma von 16 zúbkov.gely citrony homeopatia kefky asi 6 ks hrýzatka masaze to všetko mám uz odskusané aj korky od chlebov. ja len ci nemáte este nejaký kaliber vo vačku čo nepoznám. inak 2dudliky mi rozkuse za den tak všetko hrýže. je to des. šak nič len kupujeme dudle
@leonidas8790 no..nasej vysli kusok pred 3.rokom postupne..
Ale my sme si u nej uzili bud teplotu alebo sople..
Krpatemu asi tiez tak, ale pri nom ani nevieme,ze mu sli.