Ako dlho drží v tele Gonasi?

11. sep 2023

Ako dlho drží v tele gonasi ?
Bol mi pichnuty 30.8( 14ty DC).
Dnes je 26DC, stvtrok mám dostať menštruáciu, no rano ba teste bol mini duch. Čo myslíte môže to byť ešte gonasi?

nelca0510
11. sep 2023

Pribalovy leták " Tehotenský test môže poskytnúť falošne pozitívny výsledok až do 10 dní po podaní lieku.

autor
11. sep 2023

@nelca0510 ano, čitala som letak, je už po 10 dňoch, zaujimalo ma či to môže držať v tele aj dlhšie či ma niekto takuto skúsenosť.

gejb
11. sep 2023

Môže, ale nemusí.
Ak bude zajtra tmavší tak to duch nebol 😉 🤞

autor
11. sep 2023

@gejb kiežby silnel. Bojím sa tešiť, snažíme sa skoro 5 rokov.

gejb
11. sep 2023

To chapem...bola som na tom rovnako. Tešiť som sa začala až v 11.tyzdni tehotenstva. Pre istotu.. 😄 napíš zajtra ako dopadol test 😉

autor
11. sep 2023

@gejb ďakujem, napíšem.❤️

autor
12. sep 2023

@gejb ahoj,tak včera večer sa mi spustila menštruácia 😢
Ale ráno som si urobila test, a vyšiel mi taký ako včera.

gejb
12. sep 2023

To ma naozaj mrzí.. viem ako sa cítiš...len to nevzdávajte! nám sa tiež podarilo po vyše 5 rokoch

autor
12. sep 2023

@gejb ja už nemám síl je mi hrozne. Ešte ako naschvál asi 4 baby čo poznám ohlasili ďalšie tehotenstvo a ďalšia mi hovorí o tom že ako nechcela otehotnieť, mala som čo robiť aby som sa nezrutila. Chceli sme na nový rok ísť na kliniku asist.reprodukcie ale asi pojdeme uz hned pretože ja to už nedávam každý mesiac toto prežívať

pamelaandersom
24. nov 2023

Ahojte čievčata .som 110 den po iui a 13 den od podania gonasikit.viem že je to ešte skoro testovat no zo zvedavosti som dnes apravila test aby som bola ista či mam ešte v tele gonasikit.tak mam takito yest lodla mna ja tam vidim taki malički mini ducha vidite tam niečo?prosim poradte mi.priznaki nemam ešte len troška ma pichava vaječnik a troška citkm take zvlaštne pociti z dola akoby prišla mrcha a troška občas take mierne bolesti ako na menzes.a mavam občas rano aj taki hlien.striedavi niekedi čiri priesvitni a niekedi mliečni.vkladam si utrogestan 2x dene.prosim vaše nazori.posielam foto