Ako dlho by sa mal na mykózu liečiť muž?

meredith83
1. okt 2018

Ano ja viem toto tu uz bolo 100krat spomenute.. Ale ako dlho by sa mal muz liecit na mykozu.. Ja sa liecim od stredy ked prepukla a on my hovori dnes ze sa mu tam dole nieco nezda.. Myslel si ze to je zo sexu trulo(az taky divy nie sme) Ale pravdepodobne je to tiez to iste co mam ja.. dala som mu canesten krem 3 krat denne. Je to liecenie na 7 dni?alebo by to mal natierat dlhsie. Mne bolo povedane ze mam pouzivat Canesten aj 7 dni po tom ako uz nebudu priznaky..

karmela
1. okt 2018

@meredith83 aj on aspoň týždeň ešte ste si mohli zohnať tabletky mykomax ale sú len na predpis

bodka13
1. okt 2018

@meredith83 ty si bola u lekára? Môj gynekológ automaticky dával liečbu (lieky, krém) aj môjmu partnerovi ,aby sme si to neodovzdali dokola...a ak sa jemu tam dolu niečo nezdá (ranka, vyrážky,hnis..) bolo by fajn keby skočil urológovi

meredith83
autor
1. okt 2018

No ja idem k lekarovi v stredu. Moj stav je o 100% zlepseny. Nie je to moj prvy boj s mykozou ani posledny.. Naposledy som mala takyto problem pred skoro 3 roky a od vtedy pokoj..Hlavne ked som zacala brat probiotika. Porozpravam sa s mojim doktorom a uvidim co mi povie,....

karmela
1. okt 2018

@meredith83 stále sa musí preliecit aj partner.A áno probiotiká pomáhajú proti mykóze.

mata223
2. okt 2018

ahoj na mikozu je dobry jeden krem daju sa s neho spravit aj cipky na vkladanie a da sa pouzit aj ako lubrygant tym padom sa chranite obaja je prirodny a hlavne pomaha😉

angeljh
2. okt 2018

@mata223 Ahoj ako sa volá ten krém prosím ťa.