Viete mi prosim poradit nejake osvedcdne preparaty, aby sa mi moj hormonalny system a MS dali co najskor do normalu? Po prvom kyrete som mala dlho rozhadzanu MS a mavala som par dni spinenie pred aj po. Dlho trvalo kym som otehotnela (hoci si myslim, ze to bol problem skor psychicky ako fyzicky) teraz som znovu po kyrete a chcela by som opat otehotniet.
@bambulienka25 tie prve dve su na predpis?
@valdovalda ja som po kyrete pila alchemylkový čaj 2x denne , brala som železo a kyselinu listovú, keďže som chcela čím skôr znova otehotnieť
Zienky, napiste ake mate skusenosti s uzivanim Shatavari, Mastodynon, Agnucaston, dakujem
@imrai a podarilo sa?
@valdovalda áno, hneď prvý cyklus snaženia, čo sa mi predtým nepodarilo ani raz, vždy to trvalo dlhšie 🙂
Ja som tiež užívala ako sa vyššie spomína po kyrete alchemilku, kyselinu listovu, železo a aj inofolic a hneď na prvýkrát sa nám zadarilo
@rarara88 ta alchemilka sa ma pit kazdy den, ci je tam nejaka pauza, napr.pocas MS
@valdovalda ja som ju začala piť po kyrete hneď, s tým že som vedela že sa začneme snažiť po 2 cykloch.. takže cca mesiac som ju pila stále každý deň a keď sme sa začali snažiť, tak som ju pila do ovulacie.. mala by sa piť od začiatku ms po ovulaciu
Kvapky gynex, alchemilka