Ahojte, preto sa pytam, lebo mne svokra povedala, ze gatky sa kazdy den menit nemusia, ze iba vtedy ked ma zena kramy. Zeny, mam dost :((
Svokra asi gety nemeni.Ej tej musi pachnut😆😆😆
@janinah ja sa uz na tom iba smejem,lebo by ma z nej je*lo.
osobne si neviem predstavit nemenit si spodne pradlo kazdy den. Ved to je nehygienicke a smrdi to 🤢
zase sa niekto nudí..no mením si raz za mesiac.
Na Vianoce.
aká otázka, taká odpoveď.
Ty svokru sotva mas....
Jedny nosim 4 dni. Kazdy den otocim na inu stranu a potom naruby 😃
@janinah súhlas. Ja napríklad podprsenku si nemením každý deň v zime, lebo sa nepotím a plus robím z domu, teda oblečiem si ju napríklad é 09:00 a o 17:00 sa osprchujem a dám pyžamo . Som za to väčšia humusáčka aká tá čo ju má napríklad od 05:00 do 22:00 (ešte viac hodín ako ja) ale dodrží pravidlo že mení po dni? A samozrejme v lete ked idem na túru a spotím sa, mením si napríklad aj v priebehu dňa. Vždy treba riešiť pri oblečení či sa človek spotí, je špinavý a tak a nie že koľko dní to má na sebe...
Každé ráno po sprche čisté do prace, plus večer po sprche na noc čisté. Ale poznam také, áno, svokra 😅 ktorá nosi aj par dni tie isté. 🤢🤢
To je ešte nič na druhej strane,ja som mala kamarátku ktorá si nechcela meniť a keď bola mensia tak jej mama sa naštvala vzala všetko spodné prádlo vyhodila ho že načo jej bude a chodila tak týždeň bez akékoľveho spodneho prádla a hneď si rozmyslela čo si bude meniť 🤷
Ja nosím pánske slipy a mením podľa potreby, ak sa náhodu poderavia alebo inak znehodnotia ale tie čo mám s kauflandu mám iba na vianoce také s bombulkamy a výsostne periem len ručne v čistej vode 😉 tak ma to naučila svokra ktorú nemám....
Možno sa po prechode niečo zmení, ktovie 😆
.. ešteže existujú svokry,kamky,sestrenice..😁
Skôr mi príde,že ty sa čuduješ dennej výmene bombardakov,lebo koho svokra sa už stará do výmeny spodného prádla..nikoho
Zaujímavé debaty so svokrou musíte viesť 😂😂
No osobná hygiena je zaklad pre mňa...poznám jednu rodinu, kde si deti menia spodné prádlo len 3x do týždňa tak to sa mi zda fuj 🙄
Fuuu, berem pukance toto bude zaujímavé 🤣🤣🤣
Nech si každý mení ako uzná za vhodné 😊 Niekto si vymení raz za týždeň a ja napr.som.schopná použiť za deň aj štvore ponožky a troje nohavičky 🙈😁 Čo tiež nepovažujem za úplne OK... 🙈 Za to podprsenku mením menej často ako sa odporúča 🙃
tak toto je diskusia o tom, ze autorka nema rada svoju svokru a ide sa vyzit na tom, ze zeny na MK budu rozpravat aka je svokra humusacka. A autorka sa bude smiat a hladkat si ego 🙂 gratulujem ....
Len raz 24.12. Konečne sa to kráti a budú čisté. Že ti to nie je vôbec trápne. Čo potrebuješ poradiť, ako často máš meniť?
@domka222 nechceš datum zmeniť? Napr. Nový rok: nové gate, a ešte aká symbolika 😀
@marsmykkok och tak to ja som úplne prasa. Leob podrdu dám prať len keď ma napadne 😅
Zas hygienicky uchyl! Ma tato diagnoza pomenovanie? Pises tie prispevky pre zabavu alebo ta to vzrusuje?
@asocial preboha zeny! Ved tato tema je realna! Clovek tu uz nemôze nic napisat,lebo uchyli,ktori tu pisu,to vsetko kazia! Ja ichyl nie som !
@domka222 to nie ja,to svokra ma s tym problem.
@simona1306 az na to,ze svokra je naozaj humusak
autor-ka, Ďakujeme za oznam o tvojej svokre. Buď hrdinka a povedz jej to do očí. Tak ľahko sa kydá anonymne na soc. sieti, že?
no dobre tak je, co ti pomoze ked ti to potvrdia aj tu ? Budes lepsie spat ?
@marisoul17 máš pravdu. Par dní hore dole 🤣
Autorka, to ty máš s tým problém, keďže to potrebuješ riešiť na fóre
A podmeeee.nalozme tej svokre.co to dá...
Vieš.ze boli aj časy kedy sa gate nenosili vôbec?
A odpoveď na otázku..mením tak často ako treba.