Ahojte baby tak už to mám za sebou včera som porodila ,, možno trochu hlúpa otázka ale tak spýtam sa ....
Ako často by sa malo chodievať do sprchy po pôrode ja som tam bola dnes už 8 krát a chystám sa zas ,, neviem či je to ok alebo až moc .....budem čakať na rady od skúsenejších vďaka 😃😊
Gratulujem. Ja som bola asi 5x za den
Stale po potrebe
@simonaluk len si natieraj nohy, mne raz v zivote praskla koža na pate a to prave v porodnici, z casteho sprchovania, nedostatku casu na udrzbu 😃 a chodenia naboso, lebo mi bolo horuco stale. Mala som predcasniatko a bola som tam dlho tak preto...
@simonaluk to poznám ja som bola nastihnuta po zadok🤦♀️. Malý obvod hlavičky 35 cm anibalom som pyšne nacvičila 28 cm a myslela som si ze to stačí viac som už nestihla 🙂😉.Rana ako krava bolelo ma to 6 tyzdnov. 6 tyzdnov som si sadala na niekolko krat s plačom a to som mala na leňoške ešte dve deky. Menej to prestalo bolieť keď mi začali štychy vypadávať sami držím palce na rýchle zotavenie 🙂.
Sprchovala som sa aj 15x denne. Rovno som v sprche aj cikala, aby sa zriedil moc a nestipalo ma to
@simonaluk ja som sa tak citila uz na druhy den. Aj hned po porode mi bolo tak,akoby som nerodila ani
Ja som chodila ako to len šlo, keď dieťa nechcelo spať, niekomu som ho dala. Ja som bola pečená varená, hlavne po prvom pôrode. Po druhom to už nebolo také jednoduche
Gratulujem ...prve dni určite po každej návšteve wc , a aj neskôr veľmi často. Budeš cítiť podľa toho ako sa ti budú hojiť rany
Kúp si Dermo chlorophyl sprej. Krásne to zahojí ranu ;)
@simonaluk to je velmi individualne, tazko povedat. Hlavne dodrzat hygienu poporodnych ran - sprchovat a vela vela vetrat, plus pouzit nejake tu odporucane produkty a nezabudat oddychovat a tesit sa z babatka 🙂 mne po prvom porode trvalo zotavenie dlhsie ako sestonedelie, po druhom do 2 tyzdnov ok. Drzim palce!
@simonaluk je to individuálne, ja som bola šitá minimálne, iba tri stehy, sedela som už v pôrodnici na tretí deň, cítila som sa tak, ako pred tehotenstvom hneď po príchode domov, iba naĺiate prsia boli rozdielom. Blahoželám k drobčekovi a držím palce, aby si bola čím skôr fit aj ty.
Ahoj ja som sa tiež po porode sprchovania po každej potrebe, používala sprej cicatridine a sedela na obyčajnom detskom kolese na plávanie
@simonaluk ja som chodila tak často ako to išlo. Po každej návšteve toalety som išla a oplachla ranu čistou vodou. Určite ti to neublíži. Skoré zotavenie želám 💪🏻