Ahojte, mám nasledovný "problém". Od leta randím s jedným chlapom a začali sme už spolu aj spávať. Sú to len tie začiatky takže sa snažíme všetko tip top bez trapasov ešte. No ja mám problém vždy s holením. V pondelok večer som sa oholila, keďže bolo tak, že včera ideme von. No nakoniec to je buď dnes alebo zajtra. To už budem mať chĺpky avšak ak si tie oholím, mám veľmi citlivú pleť a budem mať vyrážky. Riešili by ste to? Alebo sú tie chĺpky pár dní po holení podľa vás ešte okej?
Kazdy treti den.
Nemam rada, ked to zacina pichat 🙂
Cca lazde 3 dní. Ako sa holis, že sa ti robia vyrážky? Ja používam penu na holenie , oholim, nakremujem.. a žiadne vyrážky nemám
Ja používam na nohy a podpazie klasika žiletka gél na holenie … a keďže mi zarastajú aj stehna tak na časť bikiny a stehna používam depilovaci prasok a to je top … žiadne vyrážky a chĺpky sú jemne a nerastú tak rýchlo mám potom skoro týždeň pokoj no a časť trojuholníka a celkom dole holím strojčekom one blade … inak by som to tam mala strašne od vyrážok …
@16kaja16 pol roka?
Ved nie kvoli nam sa holis, ze sa tu pytas. Ale kvoli chlapovi , tak sa opytaj jeho, kolko dnove strnisko mu vadi, ci nevadi 😉
Ako sa mi chce, niekedy aj nejaky ten tyzden nie🤷🏻♀️
Ja som toto holenie a zarastanie nenávidela ... Vyriešila som to laserom....bolesť síce horšia ako pôrod, no stálo to za to 😀
Ja keď som si s mojím partnerom začala, tak každý týždeň.nikdy sa nesťažoval,že mi tam niečo raší. Tiež mám problém s tým, že sa potom vyhádžem. No a teraz keď sme spolu 4 roky a žijeme spolu, tak sa stane, že aj dva mesiace to nedám dole🤦♀️
Kazde 3 dni????
Ludia......vsak chlapi uz ani nebudu vediet,ako vyzera normalna zena/tam dolu/
Toto riesim,ked uz ozaj to je pre mna vela.
Jemne prirodzene ochlpenie je predsa pritazlive,ci nie?
Myslim,ze ked Sa zena o seba stara a dba na to,aby to bolo upravene, nenecha to ako "bobor",netreba to prehanat.
Fakt je ale,ze ja zarastam malicko...
v lete sa holim castejsie, co je asi normalne :D to si prebehnem pazuchy aj kazdy den ziletkou, nohy kazdy druhy, chlpy mi rastu rychlo :D no a v zime to vobec neriesim, niekedy sa na to vykaslem aj ako je tyzden dlhy :D
Neholim sa vôbec úplne, len upravujem, a nemám problém s pokožkou. Vyskúšala som to, vadilo mi to, nepacilo sa mi to ani, nevidím význam úplne holej pokožky tam. Mužovi je to úplne fuk.
Nohy, podpazušie, to úplne oholim bežne cca každé 3 dni. Ale lono nie.
Musis byť nutne "na hladko"? Robíš to, lebo ty tak chceš, alebo len kvôli novej známosti?
@osky ja sa neholim kvoli chlapovi, ale kvoli sebe
@veronikaszabova ja tiez koli sebe.moj muz si na to nepotrpi.
Rob tak ako vyhovuje tebe, je to prirodzená súčasť tela. Dôležitejšia je hygiena ako to či máš chlpy.
ideálna je pravidelná depilácia. chĺpky sa ňou nielen postupne zriedia, ale aj zmäknú. ja depilujem všetko čo sa dá už roky a niekedy, ak nestihnem aj 1-2 mesiace, nie je to žiadna hrôza, lebo mám možno 1/6 toho, čo som mávala pred depilovaním. väčšinou sa to snažím udržiavať 1x za dva týždne. to vyrastie fakt len pár mäkkých chĺpkov, ktoré idú depilátorom pekne a rýchlo preč. a teda som za pravidelnú údržbu. kedysi som holila, to je o ničom, chlpy zhustli a príšerne stvrdli. po 2-3 dňoch som bola ako drôtená kefa 😀 pretože mali tak 0,5-1 mm a pichali ako ježko. teraz mám pokoj, čo aj náhodou vyrastie, je v pohodičke.
@osky
@veronikaszabova baby, ja tiež kvôli sebe, mám dobrý pocit, keď nemám chlpy, vadí mi to jednoducho. ale pri pravidelnej "údržbe" beriem jedným ťahom telo 1x za 2 týždne. možno mám šťastie, že zarastám pomalšie, hoci farbu chlpov mám, bohužiaľ, mimoriadne tmavú.
@angelous1991 prosim aky depilovaci prasok pouzivas?funguje to ? 🙂 Dik
Raz za tri týždne depilácia 🙂 cukor, voda a citrónová šťava (pomer nájdeš na internete), hodíš do hrnca, roztopíš/uvaríš kým nemá zlatú farbu, necháš vychladnúť, počas chladnutia skús dať guličku do vody a potom to "rozgúľaj" medzi prstami akú má konzistenciu 🙂
@luckajozko21 tento používam a áno funguje super u mna
Pre mňa nie sú 4 dňové chlpy vhodné ani po rokoch vzťahu. Ale hlavne ani pre mňa samú, aj keby som nebola s mužom, tak mi 4 dňové strnisko už vadí. Ja mám rada nonstop hladké, takže ak ti holenie vadí, skús depiláciu.