Ako bojujete s priberaním pri PCO?

paulisko
28. sep 2019

ahojte este by som na vas mala otazocku prosim ako bojujete s rapidnym priberanim pri PCO? Okolie sa poza chrbat vypytuje ci som tehotna a dost som uz z toho zle na tom...

barus26
28. sep 2019

@paulisko ja som tiež strašne pribrala ... no neviem či z pco alebo so štítnej žľazy 🤷‍♀️

paulisko
autor
28. sep 2019

ja za 3 mesiace som pribrala 5kg

ada7777777777
28. sep 2019

@barus26 co je PCO

barus26
28. sep 2019

@ada7777777777 polycysticke vaječníky. Znamená to, že na vaječníkoch sú malé cysty. Väčšinou žena nemáva ovulaciu

ada7777777777
28. sep 2019

@barus26 ma to moja neterka....nemoze otehotniet chuda

mravvcek
28. sep 2019

No ja som pri pco pribrala za pol roka 15kg,fakt bolo to sialene z velkosti 38 na 44. Psychicky ma to deptalo ale nic som s tym nevedela robit,brala som metformin ale nepomahala,potom este stimulacia clostylbegytom a duphastonom...chudnut som zacala az po porode a na povodnu dievcensku vahu. Teraz cakam tretie drobciatko a viem,ze po porode to pojde rychlo dole...drzim prsty ale neporadim moc

paulisko
autor
29. sep 2019

@mravvcek dakujem za odpoved takze rychlo otehotniet aby som schudla? :D .....ale psychicky to depta dost aj mna pretoze som mavala vahu tak max 58kg a teraz mam 65 a furt to ide hore a to cvicim prqvidelne skoro kazdy den minimalne 5krat do tyzdna niekedy aj dvakrat do dna a jem malo na to aby som priberalw

darina77
29. sep 2019

Ja som pribrala pri pco za rok 40 kg, a to som jedla presne tak ako predtym , nikto mi neverí že aa neprejedám

barus26
29. sep 2019

@darina77 ja som tiež pribrala 30.. tiež sa neprejedam. To pochopí len ten kto to zažije

paulisko
autor
29. sep 2019

ano presne tak aj mne kazdy hovori ze ako som pribrala a posmesky srandicky ....a co vam pomohlo?

mravvcek
29. sep 2019

Tehotenstvo pomoze,lebo tie vajecniky sa akoby spamataju na nejaky cas. Ja som malinko jedla,cvicila....nic nepomoze,proste ta vaha rapidne ide hore,je to vedlajsi ucinok pco

rainbow82
4. okt 2019

Treba ísť na operáciu.Ja som bola.Vybrali mi cysty a bol pokoj

paulisko
autor
8. okt 2019

@mravvcek dakujem velmi pekne problem je ze priatel chce neskor a to sa obavam ci neskor nebude problem

paulisko
autor
8. okt 2019

@rainbow82 neda sa mi to operovat prisla by som o oba vajecniky

mravvcek
8. okt 2019

@paulisko moja rada je vysad cukro,muku,mlieko...tym sa da ako tak korigovat vaha a daj si spravut driling vajecnikov. To ti akoby osupu vajecniky a tym padom odstrania cysty.

katarina40
8. okt 2019

@paulisko ja sa tiež nato liecim a v poslednej dobe som fakt pribrala a tiez neviem ci PCOS alebo stitna žľaza uz som z toho na nervy fakt;(takže ti verím ze si zúfalá tiež...

rainbow82
9. okt 2019

@paulisko aj mne hrozilo výber vaječníkov ale nestalo sa tak .Ale dlho som nemohla otehotnieť asi 4 roky.Az potom keď sme i nedufali sa to stalo a to už som mala 35...