ahojte este by som na vas mala otazocku prosim ako bojujete s rapidnym priberanim pri PCO? Okolie sa poza chrbat vypytuje ci som tehotna a dost som uz z toho zle na tom...
ja za 3 mesiace som pribrala 5kg
@barus26 co je PCO
@ada7777777777 polycysticke vaječníky. Znamená to, že na vaječníkoch sú malé cysty. Väčšinou žena nemáva ovulaciu
@barus26 ma to moja neterka....nemoze otehotniet chuda
No ja som pri pco pribrala za pol roka 15kg,fakt bolo to sialene z velkosti 38 na 44. Psychicky ma to deptalo ale nic som s tym nevedela robit,brala som metformin ale nepomahala,potom este stimulacia clostylbegytom a duphastonom...chudnut som zacala az po porode a na povodnu dievcensku vahu. Teraz cakam tretie drobciatko a viem,ze po porode to pojde rychlo dole...drzim prsty ale neporadim moc
@mravvcek dakujem za odpoved takze rychlo otehotniet aby som schudla? :D .....ale psychicky to depta dost aj mna pretoze som mavala vahu tak max 58kg a teraz mam 65 a furt to ide hore a to cvicim prqvidelne skoro kazdy den minimalne 5krat do tyzdna niekedy aj dvakrat do dna a jem malo na to aby som priberalw
Ja som pribrala pri pco za rok 40 kg, a to som jedla presne tak ako predtym , nikto mi neverí že aa neprejedám
ano presne tak aj mne kazdy hovori ze ako som pribrala a posmesky srandicky ....a co vam pomohlo?
Tehotenstvo pomoze,lebo tie vajecniky sa akoby spamataju na nejaky cas. Ja som malinko jedla,cvicila....nic nepomoze,proste ta vaha rapidne ide hore,je to vedlajsi ucinok pco
Treba ísť na operáciu.Ja som bola.Vybrali mi cysty a bol pokoj
@paulisko ja sa tiež nato liecim a v poslednej dobe som fakt pribrala a tiez neviem ci PCOS alebo stitna žľaza uz som z toho na nervy fakt;(takže ti verím ze si zúfalá tiež...
@paulisko ja som tiež strašne pribrala ... no neviem či z pco alebo so štítnej žľazy 🤷♀️