Ahojte, je tu niektorá kto trpí nadmerným ochlpením? Ako s tým bojujete? Ja začínam mať z toho depresie. Ďakujem 😔
Ved predavaju rozne pristroje depilacne. Philips Lumea...Idu Vianoce, pytaj si ako darcek od muza.
treba dat vysetrit hormony a stitnu zlazu, plus epilacia v salone pomoze
Ahoj keď som bola menšia mala som s tým taktiež problém no stačí sa oholiť tak raz za týždeň a pol a na oko sa to preriedi. Môžeš skúsiť aj lejzer ten pomáha trochu preriedi korienky a nemusíš sa holiť tak často alebo bezbolestna depilácia len na to treba mať peniaze. A depresie z toho mat vôbec nemusíš vec ktorá sa dá rýchlo odstrániť 😁
Nemaj depky z niečoho, čo je riešiteľné. Ja som ako mladá mala tiež podobné problémy a hoci som z toho mala veľké komplexy, nedávala som to najavo, práve naopak, snažila som sa pôsobiť, že je mi to jedno. Napríklad, keď sa v nejakej debate zvrtla reč na chlpy, povedala som, že čo sa chlpov týka, som žijúci dôkaz toho, že človek pochádza z opice. Všetci sa zasmiali a trápny pocit sa nekonal. Neskôr, keď som si čo-to našetrila, investovala som do profesionálneho odstránenia chlpov laserom. Netvrdím, že som sa ich zbavila úplne, ale je to v takom štádiu, že keď sa aj niekoľko dní neoholím, nie je to vidieť. Keď sem-tam niečo vyraší na tvári, vytrhnem to pinzetou. A mám pokoj.
Ahoj ja mam tiež problém, jeden deň sa oholim na druhý môžem znova.. Rastu mi normalne chlpy tvrdé aj na bruchu okolo pupka, tiež s tým bojujem ale treba sa zmieriť a prijať to.. Je to tvoje telo bud vďačná zato ze si zdravá ❤️