Aké vložky sú dobré?

klokanica
10. nov 2020

Chcela by som rady, aké vložky sú dobré a s ktorými ste spokojné

zooeynka
10. nov 2020

...do topanok?

klokanica
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zooeynka
10. nov 2020

@klokanica naco ti je info ze janke su dobre libresse a zuzke vobec nevyhovuju? Ved si poskusaj co tebe vyhovuje, kazdej daco ine.

klokanica
autor
10. nov 2020

@klokanica zabudla som spomenúť, že vložky na menštruáciu

vso10
10. nov 2020

látkové 🙂 ekologické, príjemné na pocit pri nosení. sama si šijem... 😅 ak môžem doporučiť ideálne z materiálov, čo sú vhodné pre deti do 3 rokov - čiže neobsahujú žiadne škodlivé látky a pod. mne osobne vyhovujú: bambusové froté (dotyková strana) a pul (nepremokavá vonkajšia strana), vnútri savé bavlnené froté.

zooeynka
10. nov 2020

@vso10 vyzeraju pekne a jemnucko, ale kks nie je to strasny hnus prat, vyvarat atd?

syslik81
10. nov 2020

menstruacny kalicok .. najlepsi vynalez..ale jasne najdu s ai take kt proste nevyhovuje alebo nemaju volu si zvyknut ale za pokus to stoji .. u mna 100% a nemenila by som

klokanica
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
10. nov 2020

@vso10 možno eko, ale pre mňa sú vložky jednorazová vec (aj keď viem že sa dlho rozkladá plast), ale čo už... neviem si zas predstaviť čo nosis ty, to peries a použijes znova? Hmmm...pre mňa až nepredstaviteľné a to som eko, separujem odpad,

lenkakravcova
10. nov 2020

@klokanica Ja som používala Always - iba chvíľku, lebo mi prišli, že strašne smrdia 😀 . Potom Naturellu s harmančekom, tie hodnotím lepšie. Potom som sa odhodlala vyskúšať Tampax tampóny (s aplikátorom) až nakoniec som skončila pri OB tampónoch, ktoré mi najviac vyhovujú. Vložky mi prídu tak trochu nechutné, a ako "nutné zlo" - jedine po pôrode.

lucia851
10. nov 2020

Ja prvé tri dni používam always vložky a potom ob tampóny

gabika0825
10. nov 2020

@klokanica ja som použivala dlho always, ale strašne zdraželi a tým padom sa mi neoplatia keďže mám silnú ms niekedy aj 8-9 dní... potom som prešla na naturellu ale ich povrch mi nevyhovoval, potila som sa pod nimi, alebo ako to povedať 😃 teraz som našla v DM čo majú ich značku videla som že rozšírili sortiment vložiek, tak som si kúpila na skúšku a zatiaľ som spokojná a stoja okolo 1€ 🙂

mrkva1
10. nov 2020

Mne vyhovujú vložky z Lidlu, tie Siempre (tenke) Su lacne a fakt dobré, dovolim si tvrdit, ze lepsie ako always

lauriema
10. nov 2020

@klokanica naturela pekne vonaju a su mäkkucke

janetinka27
10. nov 2020

@klokanica roky som pouzivala always,ale dost šušťali😅 ked som mala raz gyn.problemy a musela som ich pouzivat vkuse par tyzdnov,bolo to neprijemne,bola som ako v igelite.presla som potom z tenkych ultra na hrube classic,tie sa mi zdali lepsie.teraz mam naturellu a nie su sice take extra save ako always,ale sa mi zdaju ovela prirodzenejsie.v tych always bol taky modry savy gel,boli strasne pretechnizovane😂

klokanica
autor
10. nov 2020

@mrkva1 presne tie si plánujem kúpiť, akej farby sú ultra bez vôňe?

mrkva1
10. nov 2020

@klokanica ano bez vone. Zelene kupujem. Su drynet (svetlozelene balenie) a este take jemne tiez zelené balenie (ako travova zelena). Fakt - za 1 €. Vyskúšaj

asia83
10. nov 2020

@klokanica V Lidl majú dobré a ešte Always night.

klarissa25
10. nov 2020

@vso10 toto je podla mna strašne nechutne..

vso10
10. nov 2020

@zooeynka perú sa v práčke s dezinfekciou. netreba vyvárať. čiže úplne v pohode, nič nepríjemné.
je pri nich nižšie riziko mykózy a pod. ten materiál je priedušnejší ako klasické jednorázové vložky. ale taktiež je fine menštruačný kalíšok.

thoughtfulweirdo
10. nov 2020

@vso10 Suhlasim, ja mam teda latkove len intimky, lebo vlozky nepouzivam, ale je to uplne neporovnatelne s jednorazovymi, nevedela som si to ani predstavit, kym som nevyskusala, ale fakt som nadsena 😄 ekologia je len dalsie velke plus. Uz sa odhodlavam, ze po porode vyskusam aj normalne vlozky.

vso10
10. nov 2020

@marcellka32 možno pre niektoré ženy nepredstaviteľné, ale skôr z nevedomosti. ale rovnako aj detské látkové plienky, tie tiež predsa perieme a skoro nikto sa nad tým nepozastaví. to je ten istý materiál ako na látkové plienky...
okrem toho, že je to ekologické a teda nemáš hromadu odpadu, tak máš nižšie riziko tvorby mykóz, taktiež je to finančne lepšie ako jednorázové vložky. oni sú priedušnejšie a teda na pocit príjemnejšie ako jednorázové.

simsalabim
10. nov 2020

Ja a starsia dcera pouzivame poharik, mladsia vlozky Bella. Bez vone.

veroonikadan
11. nov 2020

always pouzivam, kadejake som skusala, ale tie mi sedia najviac, odhodlavam sa aj na kalisok, len este som sa k tomu neodhodlala 😀

jana358
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvia_123
17. dec 2020

@klokanica ja som max spokojna s anionovymi vlozkami 🙂

ninah1486
16. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja si kupujem vlozky bella, daju sa kupit v tescu

beahavala
17. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

väcsinou popadnem prve co mi pridu pod ruku

svetlana16
17. mar 2022

@klokanica 1.rade veľa závisí od teba... Napr. Zeny ktorym sa casto vracia mykoza sa tampony neodporúčajú (pri uzivani tamponu je vsetko co tam uz davno nema byt vo vnútri este 2hodiny (napr.) a to moze robit velku neplechu)
2.su zeny ktore nemozu parfumovane vložky ako casto maju always, naturella a pod. Vtedy je dobre siahnuť po "čistých" ale tam uz zalezi ci preferuje zena "sietovane" na vrchu alebo obycajne vatové (napr. Bella)
3.su zeny co uprednostňujú kalistek
4.su zeny ktore radsej siahnu po eko verzii - bavlnene vložky
5.ale su aj zeny ktore dokazu ovladat telo a nepouzuvaju absolutne nic, len dojdu na wc (za mna obdiv, nechapem ako to je možné 😉)

Takze tazko radit ktore su pre teba vlozky alebo ine hygienicke potreby vhodne 😉 ako sa hovori "100 ludi 100 chuti" 🙂