Ake tabletky pomáhaju na schudnutie?
ako vravi Halina Pawlovska:"porad koukam co bych zezrala abych zhubla" 😀 Tabletky nepomozu ziadne. Len zmena stravy a pohyb. (energia =vyssi vydaj ako prijem)
To ako fakt si niekto myslí že keď si kúpim tabletky na chudnutie tak schudne?? Bez toho aby začal cvičiť a v pohode ďalej papa samé šmakocinky??
@simonka9090 ak chceš schudnúť začni cvičiť, keby to bolo také jednoduché s tabletkami tak fitka by boli prázdne..
No neviem, drogy? 😁
@airaw 😀😀😀
Existuju tabletky ...po ktorych clovek schudne. A nie ..ze nie. Funguju na principe kokainu....Zrychleny tep..nulovy pocit hladu. .vela energie. Maju vsak velmi nebezpecne vedlajsie ucinky. Na SK ani nie su povolene. Ale boli. A v niektorych statoch EU su dostupne podnes. Tolko je k opakujucim sa vetam v podobnych diskusiach...ze neexistuju. Lebo existuju. Neodporucila by som vsak ani jeden. A ani to neurobim. Dam do plena vsak jedno verejne tajomstvo.....,,pri cvičeni sa chudnú gramy...v kuchyni sa chudnú kilogramy." A v spojení tych dvoch clovek stihlie s usmevom na tvari...☺
Menej jesť a pozerať čo ješ, nech to má vlákninu, proteín, zdravý tuk, sacharidy...
@aleshka_supermama g určite da sa schudnut stabletkamy .. ka som uživala v gb 7 tabletky 25£ každý tižden som bravala od priamo od doktora tie tabletky ... ale žial nemám tu možnost byt už v Anglicku .. preto som sa opítala či tu to nieje tiež !
Simonka, nie sú to síce tabletky, ale efekt zaručený, kvapky Gutalax alebo fľaša Šaratice.
A tu tému o veštení si založila aby ti vyvestili ci schudnes?
@vendulka80 nie len som chcela vedieť čo ma čaka vadí ti to ?
@simonka9090 mne nie ale cakam, co este zalozis😉
@vendulka80 ty čakaj na svojho muža .. lebo on ta podvádza keby dačo
@simonka9090 🤣🤣🤣🤣🤣preboha. A s tebou? Si si urobila kurz vestenia po vecernicku?
Moja svokra schudla s tým čajom od PU erb, tuším popradský to vyrába. Schudla 10 kg, stravu nemenila. Pije ho pravidelne cca rok. Keby nevidim, tak neuverím :D keď dokojjm tak ho kúpim aj ja :D
Jediné tabletky, ktoré možu pomocť chudnutiu sú na vyrovnanie ph organizmu. Inak je to o jedle, príjmu a výdaji.
Aj zelená saláma je dobrá😉😃
Chod do prace.haha a to myslim vazne.Schudla som bez cviceni doma clovek len sedi papa a sem tam sa prejde ale to nestaci na schudnutie.a pracou robim ine pohyby tela takze riadne spalujem tuky.vcera akurat jeden zakaznik mi vravi ze 4 deti a kde ste ich dali.ano zena aj po 4 porodoch nemusi vyzerat ako rozkysnuty zemiak.vynimky su choroby ci lieky za co zena nemoze.
dobry vecer,chcem sa spytat ci mate niekto osobne skusenosti s pripravkom na chudnutie black late,ci to funguje,alebo je to podvod,dakujem.
@simonka9090 ahoj, skusila by som detox c9. precisti telo zvnutra a aj kilá navyše pôjdu dole. samozrejme upraviť stravu, tento detox je idealny na nastartovanie tela a upravu jedalnicka aj s cvikmi
@simonka9090 od tabletky neschudnes😏cviecenie a dieta pomaha..vynechaj sladke a pekarenske vyrobky hlavne biele pecivo a cestovyni..vyhybaj sa plnotucnych mliecnych vyrobkov a mastnych jedal..a jedz pravydelne 4x denne aby ti telo nerobyl zasoby
@xenia1 ja osobne som dodrizila protirakovynovu kuru Rudolfa Breusa..mala som zdrav.problemy..za tyzden som schudla 6-7kg..bez jojo efetktu..nebol mojim cielom schudnut len sa vyliecit..prve 2 dni bolo hrozne ale potom som sa zacala citit fit a nebola som ani tak velmi chladna..nic som nejedla len tu stavu pila +5L tekutiny i cajiky..namiesto chleba som jedla kukuricne placky na miesto mlieka pohankovy napoj..nic ine ...a denne 30km som bicyklovala..je to tiez dobry detox
@lulula1990 aky je to prosim Vas caj?
@lulula1990 poprosim nazov caju,s ktorym schudla Vasa svokra
@matasok001 PU erh slivkový, kúpite v Coop Jednota
@lulula1990 ďakujem za odpoveď.A za akú dobu sa podarilo svokre schudnúť s tým čajom keď nemenila stravu?Aj cvičila?
Žiadne